Gecen Gun MrsyncHero Bana Shard 9 a karsılık İtemlerimi Teklif etti Bazı itemLerimi Tmm dedim... Gittik Trade Atıor Trade basarısız oluyor İtemlerim Weight Hatası Veriyor İtemleri Relog attım sonra qene aynı Sorunu wermeye basladı Herneyse Sonra İtemlerim Gitti anLamadım ...Gamersfirste Ticket Attım ... : Merhaba K2network ... Karekterimin Adı : DeadlyWhepons Karekterimin Serveri : Kronos Ben Bu Karektere 2 yıL emek Verdim Yaklaşık 700 TL Bu oyuna Verdim Preminium Paralarını saymıyorum bile Gecen Gun Karekterimi Biri Hile/Bug yontemiyle Soydu .... Soyulan İtemlerim : +12 Rebirt Mirage Dagger +11 Rebirt Rogue Chitin Gaunglets +0 Glass Belt +9 Rogue Full Plate Pauldron +9 Rogue Full Plate Helmet 200.000.000 coins Para Soyan Kişi : MrSyncHero Artık BoyLe insanLarla aynı oyunu Oynamak İstemiyoruz Ayrıca İtemimi Soyan Kişi Beni nasıL tehtit Edebiliyor Gel yuz yuze GoruseLim Dedi Ve Adresini Verdi : Ankara Cankaya Yıldızevler Polis Karakolunun oldugu Cadde 34/8 Ben Bu Adrese Gidecegim Bu oyun Yuzunde Başıma Bi oLay Gelirse Aileme GamersFirst ' i Dava Etmelerini soyLedim ... MrSyncHero Bir Hırsızdır Ve Hırsızlıgın Cezası Cok buyuktur Knight Online Ekibi Bunları Cezalandırmayı Başaramıyor Ben Bu Oyunu 7 Yıldır Oynuyorum Bu oyuna Cok Fazla emek harcadıgıma İnanıyorum ... Beni Bu oyundan Sogutan Bu arkadasın Cezasını Bulmasını Ve ayrıca İtemlerimin Geri Gelmesini İstiyorum ... Hırsız isim : MrSyncHero Hırsız Server : Kronos Yaptıgı Hırsızlık Şekli : Kendi Tradesini Bi Programla Buglayıp Kapatıyor Bizim İtemlerimiz Weight Sorunu Veriyor Boylelikle aynı Programla ne yaptıgını anlayamadım ama İtemlerimizi Alıyor K2network... Artık Buna Son Verin !!! Ben Artık Bu oyuna Harcadıgım emekleri Harcadıgım Paraları İstiyorum ... Lutfen Gereken yapılsın Ve Kronosdaki DeadlyWhepons Adlı Karekterime İtemlerim Yollansın Adım: Muhsin Soyadım : Can Ulke : Turkiye İl:Adana İlce: Seyhan Eger Benim Durumumla ilgilenirseniz Sevinirim Cunku 700 TL Kolay Kazanılmıyor. ... Artık Bu MrsyncHeroyu oyunda İstemiyoruz bazı arkadasLarında basına Gelmiş .. Yeter..... __________________