slm arkadaşlar ReaLLoWe clanının asıl sahibi arkadaşım oyundaki ortamdan sıkıldıgı icin ve işlerinin yogunlugundan dolayı online olamayacagı icin 01-04_2012 'de clanı bana devretmiştir.Kıramadığım bir kardeşim olduğu icin clanı devir almış bulunmaktayım. Şuanda clan royal 2 ve 36. sıradadır ama sevenim varmışki bazı dostlarım yanımda yer almak istedi ve onemli oranda bagışta bulundulunacaklardır ust sıralara cıktığında clan lutfen npt clan veya başka iftiralar atmayın. TurkiyeHighVoltage nerdeyse 3. yıllık bir cardır 3 yılında herhangi bir illagalliği olmamıştır herşey el emegi goz nurudur. Yok ama eğerki herhangi bir illegalliğim var diyen varsa ispatlasın bazıları gibi usko benim hayatımı oluşturmuyor sabah 8:00 akşam 18:00 calışan birisiyim sadece oyunda muhabbet ve pk yaparsak birazda zevk almak icin bağlanıyorum. Bilmeyenler icin oldstory zamanında 650 k ya yakın np yapmıştım o gunden bugune bağışlardan arta kalan 160 k dır vay npt cisin polumu yapılmasın diye bunu belirtmek istedim. İşin ozu arkadaşlar clan sıralamasında sevenlerim sayesinde humanlarda ilk 5'i hedefliyorum bilginize. TurkiyeHighVoltage Murat __________________