Arkadaşlar hf surekli anket yapıyo cz de hf atak kaldırsın diye bunun sonucu surekli olumlu yani cz de kalksın cıkıyor.Bu kadar insan var bu cz de k0xp istemeyen k0xperlar ki k0xperların %95 i eski legal yeni k0xper yani ezilmekten bıkmış birazda biz ezelim demiş olan insanlar.(Ornek Lox,marez)Cz de hf istemeyen k0xperların hepsi legale donse cz de k0xper sayısı en az %70 azalacaktır legaller k0xp az olduğu icin guzelce pk atacak ve bunu goren k0xper olmaya niyetlilerde olmayacaktır.Eğer k0xper sayısının dahada fazla artmasını istemiyorsak Legal clanlara alımlar artsın.Orneğin clansız bi player kotu pt lerde oynuyor ve k0xper a yatıyor.Boylece k0xper oluyor ama legal clanda olan bir player oyundan zevk aldığı icin k0xper a yatsada guzel ortam ve arkadaşlığım var diyerek k0xper olmuyor.Arkadaşlar k0xp un cıkmasının bir diğer nedenide oyuna bağımlılığı yuksek parası bol arkadaşlardır yani full +9 item yapmış playerlardır coğu k0xpera muhabbet ederken(bu emek calmak hoşuna gidiyor mu şeklinde başlayan muhabbetlerdir.) onlar +9 itemleri bıraksın ben k0xp u bırakcam laflarını surekli duyuyorum.Ortalama charlar bu charla uğraşamıyor.k0xper oluyor.Arkadaş bir de ricam olacak şu k0xper clan başkanları bir vent yada herhangi konuşacakları yerde toplansın ve konuşsunlar biz bırakıyoruz sizde bırakın şeklinde boylece eski oyunumuza kavuşabiliriz.Denemekten zarar gelmez . Arkadaşlar Bir onerim daha var bu oneri daha basit tum legal cz ve ardream clanları yan charlarını baseye kassınlar boylece basede legal player sayısı %500 e kadar artabilir.Baseyi secmemin nedeni k0xperların cz ye ve ardream a gore daha az olması 1 duzgun legal pt nin 1 k0xper pt yi rahatca dağıtması.Cz neden demedim 1. kasmak zor 2.k0xperlar yuksek ve seri damageler vuruyo bu krowaz itemler olsun windforce lar gab's adament gibi sağlam itemler k0xperlarda var oto cure buff da var nasıl yatırcaz ustune 1.5-2k damage yiyoruz.Ardream da duşuk hp ler sıkıntı yaratıyor 2 k0xper kitlendimi iş bitiyor en azından bitmesede sıkıntı yaratıyor hem base icin iyi olur legal player a ihtiyacı legal playerdan cok player a ihtiyacı var IExotic-Mert. __________________