Base warrior hakkında konu var.Bir kac arkasım ozelden sorular soruyor.İtem secimi vs. konular acılıyor.En azından biraz acıklayıcı olayım diye boyle bi konu acıyorum. İlk olarak bi warrior ve ya her hangi bi car gereken max. levelde olmalı. (ard. 59 - base 69 - cz 83).Gereksiz goren arkadaslar olabilir oyunun amacı en iyi olmaksa daha iyi olma imkanınız varsa her konuda kullanılmalı.bu lwl icinde gecerli her lwl in atack defans hp gibi bnusları vardır.60+ bi char a 5 stat point gelir buda yabana atılacak bir kazanc değildir. Ben bildiğim konuda yogunlaşarak base warrior hakkında bi kac bilgi paylaşıcam. Statlar 60 Attack 55 defans 5 Master olmalı. 60 da sword dancing 55 defans %25 defans skilli / 50 Defans Descent ( Onemli bir skill dir ayrıca değinicem ) 5 Master %10 atack kırma Str acan arkadaslar oluyor bazen.Str acmak mantıksızlık sebebi 30 lu str sc 15m ama 100-150 defans ı para ile alamazsınız 150 sc basıp bide ac almak gibi bi imkan yok ki 100-150 defin ne kadar faydalı oldugu aşikar + 15 str yi pri dende alabiliriz ama ac haricinde bizim 100-150 defans isteme gibi bi luksumuz yok. Descent Skill Warriorun tp skilli denebilir. Belli bir mesafede party icindeki bi oyuncuya b "Nerde olursa olsun" ( İster duvar icinde - ister monunun orda cıkılmayan her yerde nerde olursa olsun party deki adam ordaysa warriorda o menzilde ise yanına gidebilir ).Onemli bir skilldir.Eski ve mantıklı warriorlar skill barndan eksik etmez. Ben her an kullanrım kacmak icin pt ye yetişmek icin Pt de kxper varsa duvarın icindede bir ORC varsa o orcu kesmek icin.Monu ya cıkmaya usendiğimde kxper cıktktan sonra basar bende cıkarım. Bunu goren oyundan bi haber arkadaşlar bana wh,kxp vs. yakıştırmalar yaparlar bende cahilliklerine verir guler gecerim. İtem Secimi Raptor raptor 9 olmadıkca bi iş gormez.Raptor bir spear silahtır.Eğer priestlere karşı avantajlı olmak isterseniz raptordan uzak durulmalı.20 ds de ve 10 skede olmak uzere 30 spear anti def yabana atılacak bi defans değildir. Raptor yavastır ve cmbosu meşakatlidir usta ellerin işidir. KS silahı diyenler olabilir ama ks bi sanattır İron İmp. İİ ne 8 i ne 9 u benm gozumde 0 bi itemdir.Cok cok seker kullanılmamasnı tavsiye ederim.Akıyorum diyen arkadaslar olabilir.İİ yi satp baska silah alsınlar daha cok akıcaklarını temin ederim. Mirage Sword Ske de ve DS de Sword def yoktur.MS iyi bi item gibi gelebilir banada oyle gelmişti ama kullandıktan sonra butun fikrim değişti Bi dostumunda basını yalktım gibi oldu MS scream ve leg cut tutmuyor fazla bi menzili yok surekli bi skill failed veriyor.Akıl işi değildir acıksası ama hakkınıda vermek lazım kıstırdımıda affetmiyor.Sword un kombosu warrior icin en zor kombodur delirtir adamı gercekten usta işidir sword item. Hell Breaker Mutiş bi silahtır.Combosu hoş seri dir.Flame Damagesi oldukca tatmin edicidir.Prilere karsı + avantajdır DS de clup def yoktur.Sadece Ske de vardır + uniq item farkıda var tabiki. 7 hb 8 raptora tercih edilmelidir bence. Tek kotu yanı + bi bonus kazandrmaz warriora. Avedon Kısa oldugundan seri bi itemdir.Obje kuculdukce combo rahatlar benm gorusum bu yonde en azından mp ve hp bonusu az ama iyidir.Tek kotu yani glacier damagesidir.Fr yada Lr olsa tadından yenmezdi Giga ( lr ) 2h +7 si 155 ap dir.Ama grunduğu gibi bi item değildir.Eskilerin vazgecilmezidir.+7 si +8 ii ile kafa kafaya damage atar 50 damage anca oynar.Dex bonus mukemller bi avantajdır.Sekmeyi onler.Comboyu serileştirir.+8 i base icin en iyi item denebilir. Cift el Silahlar ( toto lugi murky - yancları imp. hanguk giga 1h Lr graham deep scar ) Lugi hanguk - graham - giga lr Mutiş 2 li diyebilirim lugi hanguk a Dex bonusu fr damage si ve dex bonusu yabana atılmaz.Hanguk yanna iyi gider str bonusu ve uniq farkı. Graham yanına secilebilir fr damageleri bir birini tamamlar. Giga lr cok iyi bi itemdir bonusları mutiştir.Ama ap si gercekten tatmin edici olmadıgından pek kullanan olcağını zannetmiyorum ama gercekten seridir. Toto hanguk imp. Toto ya en cok imp. yakıstıgı belli ama hanguk la cok iyi bi ikili Suan kullanıyorum posion damageleri birbirlerini tamalyor.Scream tutma yuzdesi mukemmel 10 scream den 7 si keisn tutuyor PK da tabi istisnalarda kaideyi bozmaz Murky hanguk graham Murky cok kaba bir item baya uzun combosu hic hoş değil acıkcası ama oynuyan arkadaslarda var bu değerlendirmeler kendi değerlendirmelerim beğenenler olacaktır tabiki.Str bonusu anti defleri super ama keske daha ufak bi obje olsaydı. Hanguk secilebilir uniq + uniq yada graham secile bilir fr+ fr icin Takılar Orda derece bi char icin old takı set yeterlidir.Base asrı bi iteme sahip değil.Pt pk icin old takı yeterlidir. ring of courge - warrior pendant - platinum earring - So.skulls ama para var derseniz dengeli bi char oneririm mino takıyorsanız ring leri foverin takın neckiniz varsa roc + mino takın bu sekilde defansı sabit leyin acıkları kapatın. Warrior sadece attack değildir defans charıdır. Bu silahların hepsini tek tek kullandım denedim uydurma değil denenmiştir.Uzun suredir base warrior oynuyorum cok kurcaladım herşeyini warriorun izlenimlerim bunlardır. Benim kendi gorusum ve deneyimelerimdir.Raptorun da hastaları var sekline apside combosunu sevenler var yanlıs anlamasınlar lutfen. ALINTIDIR __________________