warnerdonotbeafraid bu nick e dikkat
Knight Online0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- warnerdonotbeafraid bu nick e dikkat
-
02-10-2019, 23:39:33warnerdonotbeafraid bu nick li arkadaşa dikkat edin derim bu arkadaş car satıyorum diyerek kendinide uzman cavuş olarak belirtim isminin akif olduğunu soyluyor faceden goruntulu konuşalım guven acısından diyerek cok rahat bir şekilde kandırıyor onun icin bende benim durumuma başka arkadaşlar duşmesin diye burda bu konuyu acmak istedim ben bu arkadaşı savcılığa verdim size şayet telefon numarası verir ise (05380782098) bu numarayı verecektır size kendının zonguldak ereğli de lojmanlarda olduğunu vede kardeşi ile market işlettiğini soyluyecektir yaşının 29 olduğunu cocuk coluğa guvenilmeyeceğini vede kendinin asker olduğunu soyleyerek kendine guven sağlamak isteyecektir benden uyarması ben 35 yaşındayım bu oyunu hile gibi ilregfal oynamak değil zevkine oyun sinir sitres atmak amacı ile oynayan biriyim bu oyunda ne para kazanmak amacım nede başkalarını kandırmak sadece oyun oynamaktır şimdiden teşekkur ettim FRMTR en azından bu forum sayesinde sizleri bilgilendire bildiysem ne mutlu __________________