Oncelikle Tum kronos halkına S.a. hayırlı aksamlar dilerim. Bilindigi uzere uzun sureden beri kronos serverınde oynamaktayım. Bu serverda cok guzel iyi gunlerım gecti bir o kadarda kotu anılarım oldu. Ama bunun bir oyundan ibaret oldugunu hic bir zaman unutmadım. Herseyın bir sonu oldugunu bilen birisiyim.Benımde bu serverda vaktim saatim doldu diye dusunuyorum. Elbette herkes gibi kalbını kırdıgım kardeslerım arkadaslarım olmustur diye dusunuyorum. Benden yana her ne kadar yuz yuze gorusmesekte hakkım helal olsun herkese. ve oynadıgım sure zarfında bana yardımcı olan clanlara tesekkurlerımı borc bilirim.Ozellikle PRIDE ailesine cok sey borcluyum bana oyunda yasattıkları guzel seyler icin hepsine minnettarım. Buradan PWNAGE clanına sonsuz tskler etmek isterim guzel bir dostlugumuz oldu aylarca her konuda birbirimize sahip cıktık. sultanofottoman ailesine, sekbanı cedid ailesine , nox ailesine, destinycalls ailesine,uniqturks ailesine Vishera ailesine,karus ırktaki clanlarda bulunan abilerime kardeslerıme arkadaslarıma ve tum kronos halkına tekrar tekrar tskler. Herseyin gonlunuzce olması dileklerimle. Hoscakalın.... LordofBaddeviL Kronos Human Sheriff (Eski) __________________