Rosetta'nın durum, gidişat, tavsiye ve yardım...
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- Rosetta'nın durum, gidişat, tavsiye ve yardım...
-
02-10-2019, 23:37:11Merhabalar Sayın Rosetta Serverinin genel oyuncusu arkadaşlarım kısa bir sure oyunda yoktum. En son 4 ay once Altar'daki carımı 83'e kastım ve expinin verdiği bıkkınlık ve ameliyat olmamdan dolayı oyuna ara vermiştim fakat kurban bayramından sonra arkadaşımın birisi rosetta da oynadığını bana soyledi ve carını gosterdi, reb 10 geldiğini ve exp kastıklarını, benimde ufak yollu bir warrior dizersem zevk alacağımı belirtti. Bende biraz arada kaldım yeni serverde oynayıp 5 bin tl basıp sıradan 7 dragon set 8 raptor ve +1 +2 takılar koyarak warriorumu mu oynasam yoksa 3-4 bin tl civarı yatırıp Rosetta'da warrior dizip oynasam mı zevk alırım bilemedim. Herkes gibi yeni server yeni heyecanı ile devam ediyor, kalabalık diye duşunup oraya yatırım yapayım dedim fakat yine yeni bir server acılınca oranın da patlayacağını ve de bugun 10.000 TL 'de bassam 2 gun sonra krowaz ve UTC itemleri gelince (ki draki acık yeni serverlerda) yatırdığım 5 yada 10 bin tl nin 6 yada 12 ay demeden 2 bin tl bile etmeyeceğini duşunmekteyim. Rosetta acısından serverin kalabalık olmadığını ve pazarın olu olduğunu duşunuyorum, farm konusunda da pek icraat var mı bilemediğim icin değerli goruşleri bekliyorum. (dizeceğim warrior itemlerine de aşağıda yazıyorum, o konuyu da ayrıca yorumlamanızı ve eğer şoyle yaparsan daha iyi olur diyeceğiniz itemleri de yazmanızı istiyorum) Sizlerden ricam, samimi olarak Rosetta serverinde 83 car alıp reb 4-5 olur farketmez yada 0'dan kasmayı tavsiye eden olursa "R" li carım ile kasmak kaydıyla burada oynamayı mı yoksa Altar serverinde devam etmemi mi tavsiye edersiniz yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca dizmeyi duşunduğum warriordaki itemlerde şu şekilde olacaktır, itemlerin fiyatları konusunda da aydınlatırsanız sevinirim ve dizeceğim warriora gore hareket etmem konusunda değerli yorumlarınızı bekliyorum. ROSETTA'da duşunulen warrior; +9 Raptor, +7 Kombin Set & +7 Holy Set +3 Dual Heros +3 Sos +3 Aos & Wdn +3 Dual Mino +1 & +2 İron Neck ve +0 İron Belt Fiyatlarını bilen arkadaşlar da fiyatlarını yazarsa sevinirim. ALTAR'da duşunulen warrior; +8 Raptor, +7 Dragon Set, +2 Dual Heros +1 Sos +2 Wdn +2 Dual Mino __________________