AzeriHackerS : Karalamalara Cevaplar........
Knight Online0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- AzeriHackerS : Karalamalara Cevaplar........
-
02-10-2019, 23:35:08Notry:Tanışmamız Onun Bana Daima Pm Atmasıyla Başladı Her Savaş da Biz Warder 2 Koruyoruz Sizin Clan da Human WArderleri Keserse Kazanırız Diye. Pk Partilerinde Daima Partime Girmek İsterdi Bf Zamanında Mageniz Benim Kanka Diye Pm Atardı . Sonra Clanıma Gelmek İstedi Buyur Gel Dedim O zamanlar Daima İsilion Keserdik Buna Solemiştim Cıkan ROM Ss Senindir diye İlk Kestiğimiz İsiliondan ROM Cıktı Bende verdiğim Sozu Tutarak Verdim ROM u Sonra Bana İron Set Lazım Diyordu Bende Clanda Sıralama Var Sıran GElince Alırsın Dedim. Ertesi GunOyuna Girdim Cıkmış Clandan . Hicbir Şekilde Sormadım Neden Cıktın Sonra Kendisi Pm Attı ReaL den Arkadaşlar la Clan Kuracağız Bende Hayırlı Olsun Diye Cevap Verdim Şimdi Bunları Yazmamın Sebebi Bu Notry İle Her Han Gibi Aramda Bir Sorun Olmadı Ama Şimdi Bakıyorum da Adam Benim Hakkımda Konular Acıyor Karalama Yapıyor . Bu Yazdıklarımdan Başka Birşey Gectiyse Soylesin ? Ve Neden Boyle Sacma Konular Actığını Anlatırsa Sevinirim.. LORDofNAME : Bu ARkadaşda Benim Alt Clan Lideriydi Bunada Rom Verdim Clanındaki Adamları Pay İstiyince Clanı Bozdu . Bana Pm Atarak EKBER Abi Ustume Cok Geldiler Bende Bozdum Clanı Dedi Tamam Sorun değil Diye CEvap verdim . Bu Arkadaşlada Aramızda Herhangibi Bir Sorun OLmadı . Bu Arkadaşda Topiclerde Beni Kotulemek İcin Ellerinden Geleni Yapıyorlar. T1TRETİN:Bana Pm Atarak Abi LORDofNAME ROM dan Bize PAY Vermedi Ally den Atarmısın Dedi.Sonra LORDofNAME Kendisi Cıktı T1TRETTiN e Soyledim Sen Clan Kur Abi Ben Becerem Diye CEvap Verdi Vs Vs ... Neyse Clan Kurdurdum Bu Arkadaşa Ve Kendi Clanımdan Adamlar Gonderdim G1 Olması İcin.Bunlarada İsiliondan Cıukan Mage İtemleri Sizindir Diye Soz Verdim Ve Cıkan İtemide Verdim.. Aramızda Hicbir Sorun Olmamıştır Ve Kendisini Daha Dune Kadar Cok SEverdim. Krallık Seciminde Yaptığı Terbiyesizliğe Kadar . Bununda Beni Sevmeme Nedenini Anlamış Değilim. Ank :Benim Hicbir Zaman Muhabbetim Olmadı Bu Şahısla Ne Oyunda Muhabbetim Olmuştur Nede Formlarda Tartışmam Ama Benle Acılan Konulara Son Zamanlarda Atlıyor.Karalama Yapıyor Bilmem cCc Vatanı Satar Diye .Yinede Ben Bunlara Olumsuz Cevap Yazmadım .. Sen Ne Kadar Beni Tanırsın Ki .Beni Kereme Sor Mahalle Arkadaşına O Sana Anlatır. Olan Sorununu Soylersen Sevinirim ? Ve Form Sitelerinde Beni Tanımayıpda İleri Geri Konuşan Human Arkadaşlar İsim Vermiyorum Burda Cunku Sayıları Cok fazla .Human Olduğunuz Halde Benle Derdiniz Ne? Şimdi Gelelim Krallık la İlgili Konuya Benim İlk Yaptığım Krallığı Biliyorum ki Herkes Cok İyi Biliyor .O Donemlerde Herkesinde Cok İyi Bildiği Gibi Dupe Vardı Ve Krallık Kasasına Gunluk En Az 500m Para Gelirdi ..Herkesde Cok Para Vardı.Ve 2 Gunde Bir %30 Ve Orclarda Bir İlk %50 + %10 Event Yaptım. Şuan ki Krallık Doneminde Gunluk 50m Geliyor Kimse Hp Mp Pot Alamıyor. Evet Exp Event Yapmadım Doğru Ama İhtiyacı Olan Bir Cok Kişiyede Yardım Ettim Her Konuda Elimden Geldiği Kadar. Tabi Bundan Sonrada Vaad Veren Arkadaşlarıda Goreceksiniz Paranın Su Gibi Olduğu Zaman Yapmayan Arkadaşlar Şimdi Ne Yapacaklar Yapacak Diyen İnsanın Aklına Şaşarım. Bu Konuda Acılan Konuları Sadece Siyaset Olarak Goruyorum. Kral Olmak İcin Yapılan Karalamalar. Adım: Ali Ekber Kurt .Yaşım 28. Bu Oyun İcin Kimseyi Kırmadım . Bana Hakaret Edene Gereken Cevabı Verdim. Kufurle Değil Yaşımın Gerektirdiği Cevapla. Herkese İyi Oyunlar ßß .. __________________