Universite yemekhanesine giren bir oğrenci tum yerler dolu olduğundan gidip universite profesorunun oturduğu masaya oturmuş. Profesor kaşlarını catarak: ' Okuzler ve kuşlar aynı masada oturamaz ! ' Oğrenci: ' O zaman ben uctum...' Profesor cevaba cok sinirlenmiş, sınavda oğrenciye takmış ve sınavı başarısız gecmesi icin elinden geleni yapmış. Yanlız sınavda oğrenci tum soruları mukemmel bir şekilde cevaplamış. Profesor oğrenciye: ' Sana son bir soru soracağım ' demiş; ' Yolda yururken iki cuval bulduğunu hayal et, birinde akıl var, diğerinde ise para var. Hangi cuvalı alırsın? Oğrenci: ' Para olan cuvalı secerdim...' Profesor: ' Ben akıl olan cuvalı secerdim...' Oğrenci: ' Normal ! Kimde ne eksikse onu secer...' Profesor cok sinirlenmiş, oğrencinin sınav kağıdında not yerine ' Okuz ' yazmış. Oğrenci nota bakmadan odadan cıkmış. Bir dakika sonra oğrenci kapıyı aralamış : ' Sayın profesor, imzanızı atmışsınız, fakat notumu yazmayı unutmuşsunuz.' Demiş. Kesinlikle (C)alindir __________________