♦•c3MoLi•♦ HAKKINDA BİLGİLENDİRME
Knight Online0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- ♦•c3MoLi•♦ HAKKINDA BİLGİLENDİRME
-
02-10-2019, 23:31:53Selamın Aleykum... Oncelik c3MoLi karakterin bir cok şey yapmak istesemde hep bi engele takıldık ... İnoiada F0ndeR ailesi icin qittim ama ne yazıkki clan server 1, olduqu halde talihsiz bi olayla karşılaştı ve patladı...nick RequiemForDream Sonla tekrar manes donmek istedim... eski arkadaşım icin ve c3MoLi satıldıqını duydum leqal bi şekilde oynucak birine satılmak şartıyla bende ark kıramayıp manes dewam etmek icin aldım manesteki eski nick EmpireMan. oyunuda hedeflerimizi kurduk tek tek yapmaya başladık iyi bi clan iyi bi ekip saqlam bi caR . Ama ne yazık ki... Ne kadar umutlansakda ne kadar item yapsakda cz qidince bişeyin deqişmediqini fark ediyosun. Oyunu bıraksanda sonradan bişeyler icin fazgecip geri donsende sen cz qittinde unuttuqun şeyi hatırlatacak biri cıkıyo karşına... Beni oyunda cevremden başka kimse tanımaz ne polemiye qirmişimdir ne birini wsde alıp videosunu yada ss alıp foruma yada sitelere daqıtmışımdır belki bunu yapmadıqımdan tanılmıyorumdur. ama biz bişeyin farkındayız bunun sadece oyundan ibaret olduqunu ne kalp kırmaya yada birinin acıqını bulup bas bas baqırmaya biz oyunumuzu kuralına qore oynamayı tercih edenlerdeniz kalp kırıp miletin yuzunu kızartanlardan diyil. kısacası Kargalar otmeye baslayinca bulbuller susar. neyse Fazla sozu uzakmaya qerek yok. c3MoLi 08.06.2010 tarihi'de satılmıştıR. caRLa hic bi alakam kalmamıştıR. Tum manes halkına Teşekkur eDiyorum duyduqum sayqınlıkdan doLayı... Leqal kişilerin Layık oLduqunuz Yerde qormek diLeyimLe... Eğer yuruduğunuz yolda hicbir engel yoksa, o yol sizi hicbir yere goturmez. SayqılarımLa c3MoLi / Ramazan __________________