Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Encantador
Taylan reyiz bunların hepsi boyle bıraksana sen yaw Etme b.kunu yeyim actır charımı diye yalvarırlar,yuz bulamayıncada camur atmaya başlarlar, arkandan konuşurlar, ******** derler...Ama charını actıracağım diye en ufak bir sinya yollarsanda,kopek gibi ayağına kadar gelirler Alıştık artık reyiz... Ulan ..... adam.Ben kendimi ne icin yırtıyorum salak.+9 +10 item alacaksanız gecmişi belli olan, uzun suredir kullanılan,upg videosu olan itemleri alın diye her yerde soyluyorum.Gecmişteki itemlerde sıkıntı yok ancak son zamanlarda ortaya cıkan itemler buglu yada dupe diye her yerde soyluyorum. Bu arada Tyraos'taki baal +10 kendisinin değil.Senin yakın arkadaşın Azrailmemo'nundur.Tyraos birkac gun yada hafta icin kullanmalık almış olabilir.Bu dakikadan sonra NOX clanından hickimse umurumda değildir. Bakalım azrailmemo kac gun dayanacak +10 Baal +10 raptor...
Oncelikle iyi forumlar Kaan bn oyle her konuya yorum yazan biri değilimdir ama bu yazdıkalrını gorunce dayanamadım daha fazla.. 1.Upg. videosu olan itemleri alın demişsin.İyi demişsin ama clanındaki onca illegal itemin upg videoları varmı? varsa paylaşın gorelim ozman. 2.Adamlarınızdaki butun itemler uzun sure kullanılmış İLLEGAL itemlermi yazdıgına ve uyguladığınıza gore oyle olunca bişey olmuyor galiba. 3.Salak falan tarzında haddini aşan konuşmalarda bulunamazsın kimse hakkında bu cesareti nerden alıyorsun? 4.Tyraos taki +10 baal icin 1-2 gunluğune kullanmalık almış OLABİLİR diyorsun.Sen daha kendi clanındaki amanın ne yaptığını bilmioyrsun sonra burda legal itemde legal item diye bağırıyorsun.madem suc illegal item bulundurmak TyRaos u banlatacaksın ki erkekliğini gorecek millet sonucta o cardan illegal item gecmiş o carda bulunmuş.Madem azrailmemo ne kadar dayancaksa senin adamında okadar dayanacak ki anlayalım snin adaletini temiz kronosunu elini ayanı.. 5.Son olarak ise bundan sonra NOX clanından kimse umrumda olmaz demişssin..Sesli guldum.Nolur olsun ya umrunda nolur olsun yapma etme Yaşına veriyorum hepsini.. Herşey ortada arkadaşlar..Herkese iyi oyunlar,iyi forumlar.. __________________
AZ once silinen serif konusu TAYLAN ve KAAN hakkında devam..
Knight Online0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- AZ once silinen serif konusu TAYLAN ve KAAN hakkında devam..