Arkadaşlar pathos ardream canlı diye hayat var diye konular acılmıştı ve bizde bizim icin en ozel server olan pathosta tekrar oynamaya karar vermiştik ama gel gorki ne ardreamda oyuncu var ne canlılık ne zaman girsem maksimum 3 kişi var ve biri koxper ... AmoaGoymayaGeliyem Diye bi mage var oda koxper adamın yanına yaklaşamıyorsun ucarken kacarken vuruyo duşun ben iyi itemli bir warrior olarak adamı kovalarken oluyorum kimse oynamayı bilmiyosun gibisinden laflar etmesin bu serverin kospsuz olan ilk zamanlarında legal olarak gunluk 5k / 10k np kasan adamım ve hic koxpla işim olmadı ne zaman pathosa koxp girdi biz serveri bıraktık zaten... Diyeceğim şuki ben pathosun ilk playerlerinden ilk 80 levellerinden biri olarak bu server olmuş diyorum yeni başlayacak arkadaşlara nasihat ediyorum karşınızda kesebileceğiniz yada kesmek isterken olebileceğiniz bir oyuncu yok boş adreamda dolaşmak istiyorsanız siz bilirsiniz sadece chaos stone zamanlarında 3/4 tane karus giriyo bossları kesmeye başka zaman adam yok rioteler atrosslar bile sana bakıyo boş boş... Son olarak BeyazKaranlik arkadaşıma teşekkur etmek istiyorum şu 2 haftalık pathos zamanımda sadece onu gordum legal oynayan ve aradada olsa ardreama cıkan Son kez BB pathos... __________________