HER TURLU İTEMLERİNİZ UYGUN FİYATTAN ALINIR GB SATIŞIMIZ VARDIR STOK HEP GUNCELDİR. ♛0GB♛
♛ ♛ KARAKTERLER ♛ ♛ 83/4 KARUS WARRİOR %58 90DEF 7STR 83/4 HUMAN ROGUE 1,150M NP 100DEF 7 DEX 83/2 HUMAN ROGUE 500K NP 100DEF 7 DEX 83/1 KARUS WARRİOR %66 7 STR
+7 DKS +8 BOMBASTİC BAAL(noreb) +3 PLATİNUM EARRİNG +3 DİAMOND RİNG +3 ROC DUAL +3 SOS +3 İRON NECK +2 İRON NECK AEGİS
+10 WEAPON BREAKER +9 ROGUE CHİTİN SET +3 ROL +3 ELF BELT +3 İRON NECK +2 İRON NECK
AEGİS +11 DREAD SHİELD +3 ROL +3 İRON NECK +2 İRON NECK
+7 HOLY SET
+3 İRON NECK +2 İRON NECK
ALINACAK İTEMLER
+3 SE +3 EME +3 COC +3 ROL +3 LEGO +3 ELF +3 AOD +3 ROC +3 DR +3 PE +3 SOS +2 NECK +8 WARRİOR KRO SET +8 BUJU +8 MOONLİGHT +8 KHANJAR
KONU HERGUN GUNCELLENECEKTİR HER TURLU GUVENCE SAĞLANIR SİTE UZERİNDENDE SATIŞ YAPILIR KOMİSYON ALICIYA AİTTİR TELEFONLA SESLİ ONAY ALMADAN İTEM TESLİM ETMEM VEYA ALMAM
PM:
0 545 921 60 42 0 545 921 60 42
+3 Silver Earring Dual - - - - - > 2PacLife +7 Gab's Adamant - - - - - > IHaunter 4GB - - - - - > 4JLESXTERRRRR 10GB - - - - - > JuvanteTP 9GB - - - - - > IEaqle +8 Buju - - - - - > IBuenaventura +3 Platinum Earring - - - - - > AlphaGroup +7 Warrior Krowaz Set - - - - - > AlphaGroup +3 Se Dual - - - - - > IEaqle +3 Rol Dual - - - - - > IEaqle +3 Elf Belt - - - - - > IEaqle +3 Warrior Pendant - - - - - > IEaqle +9 Weapon Breaker - - - - - > IEaqle +9 Rogue Chitin Set - - - - - > IEaqle +9 Shard - - - - - > IEaqle +9 Shard - - - - - > Saltanat26 +3 Eme - - - - - > AAR0N +3 Elf Belt - - - - - > SpeedyGonzaLezzzz +3 Aod - - - - - > SpeedyGonzaLezzzz +8 Khanjar - - - - - > TheGreen +3 Rol dual - - - - - > Aurant 83/2 Rogue - - - - - > ReeActive +8 Chaos Wirinom - - - - - > ICHIRONNNI +2 İron Neck - - - - - > ColaqHamsi +3 Secret Silver - - - - - > ColaqHamsi +3 İron Belt - - - - - > ColaqHamsi +3 Lego - - - - - > ColaqHamsi +3 Roc - - - - - > ICHIRONNNI +3 Sos - - - - - > ICHIRONNNI +3 Diamond Ring - - - - - > ICHIRONNNI +3 Amulet of Dex - - - - - > Persephone16 +8 Rogue Kro Set - - - - - > CheckPostt +8 Azagai - - - - - > CheckPostt +3 Elf Belt - - - - - > AlphaGroup +8 Rogue Kro Set - - - - - > 4UnlnviteD +3 Elf Belt - - - - - > 4UnlnviteD +3 Aod - - - - - > 4UnlnviteD +7 Gab's Adamant - - - - - > MuriaticAcid +8 Buju - - - - - > Attilla +7 Kro Set - - - - - > Attilla +7 Gab's Adamant - - - - - > Attilla +3 Sos - - - - - > Attilla +3 Pe - - - - - > Attilla +3 Roc - - - - - > Attilla +2 İron Neck - - - - - > Attilla 83/4 Warrior - - - - - > Attilla +2 İron Neck - - - - - > Cazibeli Aegis - - - - - > XiinZhao +3 Roc - - - - - > Khaezerin +3 Platinum Earring - - - - - > WENZOOOO +2 İron Neck - - - - - > IMT35 +7 Gab's Adamant - - - - - > Yehovaa +3 Rol - - - - - > Gwareth +2 İron Neck - - - - - > HITBOX +3 Roc - - - - - > HITBOX +3 Diamond Ring - - - - - > HITBOX +3 Sos - - - - - > HITBOX +7 Holy Goğusluk - - - - - > Rampez 22GB - - - - - > CheckyCool 6GB - - - - - > PALAAAAA +3 AOS - - - - - > CHADz +3 Silver Earring - - - - - > RoyMustangI +7 Gabs Adamant - - - - - > FantasyxD +2 İron Neck - - - - - > FantasyxD +2 İron Neck - - - - - > ChersBABY +3 Sos - - - - - > ChersBABY +3 Roc - - - - - > ChersBABY +11 Raptor - - - - - > HITBOX +3 İron Belt - - - - - > RespecToBaradiel +2 İron Neck - - - - - > RespecToBaradiel +3 Rol - - - - - > UNDEBAAAAAAAAAAH +3 Diamond Ring - - - - - > DeuweMuriaa +3 ELF BELT - - - - - > NothingDeathly +3 PLATİNUM EAR. - - - - - > KIRILDINIZ +3 COC (DUAL) - - - - - > ILEGIOOONI +3 COC - - - - - > UNDEBAAAAAAAAAAH +3 ROC - - - - - > Deadprof48
REFERANS MESAJLARIM Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Tam35l
GUVENILIR SATICI -CherSBABY

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen uliwe99
evet kardesim sana cok tsk ederim yurtdisinda kaliyorum ve sadece pm ile Kontak kurdum ve sonra whatsapp uzeri sesli konuşmada işlemi tamamladım sonra itemi aldim hic bir sorun yaşamadım oyunda ve item alış verişinde guvenilir bir insan iyiki varsin

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen OceanSl1nce
Mustafa kardeşimi yıllardır tanıyorum.Her turlu alışveriş yapabilirsiniz hicbir sıkıntı olmaz.(yurt ici ve yurt dışı dahil)

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen tonytays
Mustafa kardeşim cok teşekkur ederim hızlı ve guvenilir bi alış vermisti umarım cok daha buyuk bi kitleye ulaşırsın başarılar... RespecToBaradieL

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen IUnInviteD
Hayırlı olsun kardeşim. Guvenilir pazarcıdır bir sorun yaşamadım. İyi alışverişler.

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen EinFachKV
Guvenilir satıcıdır işin ras gelsin kardeşim

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen UNDEBAAAAAAAAAAH
adamın dibidir hasıdır guvenilir bir arkadaştır hayırlı olsun şimdiden herşey gonlunce olsun guzel insan

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen LiveinLive
Her turlu item alışverişi yapabilir,gozu kapalı guvenebilirsiniz.Gonul rahatlığıyla hic bir sorun yaşamadan..Teşekkurler Mustafa kardeşim herşey icin.