3 sene oncesinin Pathos'undan kimler kaldı?
Knight Online0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- 3 sene oncesinin Pathos'undan kimler kaldı?
-
02-10-2019, 23:19:48Merhaba arkadaşlar 6 sene once pathos'da başlamıştım, bu sure icerisinde bir cok dostluklar kurmuştuk, cok guzel yaşanmışlıklar oldu, bir cok farklı charla oynamıştım, bir sure ara vermiştim, serverler birleşmiş şuan ozamanın pathos'una gore cok az insan kalmış, ardream oynuyorum şuanda, merak ettiğim hala ozamanlardan kalan ve oyuna devam eden varmı AlwaysToGether ve WantedS toplanıp felankor beklerdik. (2009) Cz'de RoyalClasS'ın pt sine girdim diye Always, clanından atılmıştım, anlaşılmayacak bir rekabet vardı aralarında, SH0JUM4RU (Cengiz, Kadir) le devam etmiştik yola ozaman. (2010) AlwaysTogether'ın unutulmayan lider JhiungSuigun vardı, bir donem şeriflik yapmış, k0xperlerin korkulu ruyası olmuştu. Apos slotlarında millet karambole gideceğiz bizi de atacak derken exp kasamaz olmustu. Hakkını yemeyelim gelmiş gecmiş en iyi şeriflerden biriydi.(2010) Ardream denince ilk akla gelen HezarfenAhmedCelebi vardı. İstiklal clanı J0eee namı değer Gokhan, NonStop, HunkarıAzam(sonradan base,cz kastılar) ve Sprey clanını unutmak mumkun değil (2010-11) 2 sene kadar Lalegende nickli charımla oynadım, Hewaal clanını hic unutmam, gelen gecen klavye delikanlıları, clanın adından dolayı laf atıp dururdu. (2011) En sonunda Adren4lin nickli charımı cz kasmaya karar vermiştim, uzerimde cok emeği olan DoruqlarDAYIM(Vedat) ile tanıştık, ss'de yanımda duran PowerOfPoseidon adlı charı aldım ve en guzel zamanlarımı gecirdim, sonunda koxp niketim kalkmıştı oyunda. (2012-2013) __________________