Beyler ilk once şunu soylemek istiyorum. Lutfen yazının tamamını okuyun. Yardımcı olursanız sevinirim. Carşamba gunu charım soyuldu. Malesef zamanım olmadığı icin ancak yarın gidebileceğim savcılığa ama şunuda biliyorum ki Bilişim bana itemlerimin geri gelmesini sağlamayacak. Eğer bulurlarsa yapanı bulacaklar ki buda bana yetiyor aslında. Benim oğrenmek istediğim şu bircok kişi biliyordur bu item restorasyon olayını. İtemlerinizin soyulduğunu ne zaman olduğunu vs. ticket atıyorsunuz, Muşteri Hizmetleri'ndekiler size inanırsa itemlerinizi veya eş değerindeki itemleri vs. veriyorlar. Ama ticket atmak icin premium olması gerekiyor hesapta. Şimdi benim aklımdaki olay şu, ben char soyulmadan 2-3 gun once 2 adet 3200 Cash almıştım. Event cıkarsa kullanırım ve Exp pre. alırım diye. Ben soyulan chara 3200 Cash yuklesem ve ticket atsam itemlerimi geri alabilme durumum nedir ? ( Charı kasmadığım sadece Banka Char olarak kullandığım icin bir premium yuklemedim. 37 LeveL ' di. Ayrı bir bilgisayardan sadece o chara giriyordum. Hicbir illegal 3. parti program mevcut değildir bilgisayarda. __________________