Sevgili Ares sunucusu oyuncuları ve Frmtr kullanıcıları , ARESTE PK YOK DİYEN BİRLEŞME AŞKIYLA YANAN BOTLARA SELAM OLSUN!!! 4K 4K ! 1080P VİDEO KALDIRILDI YENİ VİDEODUR ( 07:12 - 08 :27 arası video bozuktur geciniz ^^ ) İZLEYİNİZ Ares sunucumuza hareketlilik katan , Pk oluşmasında emeği gecen başta videodaki kadım dostlarımız ve oyunculara canı gonulden teşekkur ediyorum , Elbette kestiğimiz kadar kesildikte , Beğenilerinize sunar , Saygı ve dostluk cercevesinde olumlu olumsuz yorumlarınızı beklerim. Videoda kestiklerimiz hakkında hakaret etmemeyi ogrendik ogrenmeyen botlarında ogrenmesi umidiyle. @SpyWaRe28; icerir. D.N: --------------------------------------------------------------------------------------- Size Selamlar ben almayadan geldim bitbaks yapıcam 29 yaşındayım ama 15 yaşındakinin aklına sahibim. Frmtraltın uyeyim kıdemliyoneticiyim. Forumda kendi yorumuma fake hesabımdan yorum yaparım. Post Kasarım. Aslında yeteneksizim. Ama insanlar beni sevsin beğensin istiyorum ovsunler beni. Bu arad 123123 tane fake hesabım var . Etrafımdaki yalamalar yeteneksiz oldugundan beni bir halt sanarlar. Ve boylelikle kendimi bir halt sanarım . __________________