Tesaduf , Yalan , Doğru , Knight Online ?? !
Knight Online0 Mesaj
●108 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Tesaduf , Yalan , Doğru , Knight Online ?? !
-
02-10-2019, 23:08:04Şimdi arkadaslar BEn bearmustayım onceden mage im vardı unfeeling die sattım neyse 60 lvl di goren gormuştur belki satınca sin actım Sentrum diye orc 55 su an . Bende bi iron belt ve ep vardı . İron belti satmak istiyodum ve bana gelen tekliflerin icinde encazibi 3 tane +8 cihitin rogue 21gb de paraydı yanlız iron belt e fazla geliceni soyluyordu bu şahıs . Sonra saglam bi warroior iyi bi clan lideri beramusta Glass belt ile takas edelim dedi . bende bunu uzende o cihitnleri veren adama sordum glas belti verirmisin diye veririm dedi bende iron belt ile glas belti deişip glass belt le de 3 tane +8 chitin 21gb parayı aldım sonuc olarak iron belt bende bedavadan vardı ucuza satsamda zararım yok tu Bi vipe geldi cihitnler Fıss , gittim sordum adama bole bole slindi oda dediki senin glastt beltte slindi , gittim iron belti verdim adama iron belt ne alemde senin glas uctu dedim senin iron beltte slindi dedi haydaa . şaştım kaldım bu oyunda bu kadar saglam ve bu kadar cok dupe olurmu ya işte Knight Online ( paylasmak istedim artık kismeye guvenemiyorum ) __________________