Evet arkadaşlar başlıkta da okuduğunuz gibi yeni başlayacağım (ara verdim bi 3-4 yıl) base oynamayı duşunuyorum en baştan soyliyeyim, sizce uskodamı oynamalıyım yoksa eukodamı (eukoda base varmı bilgim yok :OOO) hangisi işime gelir ben koxp olsun illegal ortam istemiyorum legal ortamda ezilsemde pk atmak istiyorum adam beni emeğiyle kessin eyvalah bu herkeste boyle olmalı ya zaten, ucarak kacarak pk yapılmaz. Tekrar başlamamın sebebi k2 nin uskoyu bırakmış olması, her neyse sıralıyorum tekrar soruları ben. USKO MU EUKO MU ? (BASE OYNAYACAĞIM, EUKODA BASE VARMI BİLMİYORUM) EĞERKİ USKO DA BASE OYNA DİYORSANIZ HANGİ SERVER, NEDEN ? YADA EUKODA OYNA DİYORSANIZ HANGİ SERVER, NEDEN? BEN KENDİ KENDİME HELİOSTA BAŞLARIM DİYE DUŞUNURKEN EUKOYU GORDUM DAHA LEGAL ADAMLAR VAR DİYE ONDAN TAKILDI AKLIM BU EUKOYA. Sabırsız bir insanım umarım kısa zamanda sorularıma yanıt bulabilirim teşekkurler. AYRICA EUKOYU DOWNLOAD EDİYORUM YUZDE 100DE DURUYOR VE İNDİRMİYOR SEBEBİ NE OLABİLİR ?? __________________