Karakter satışta dolandırıcılık DİKKAT
Knight Online0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Karakter satışta dolandırıcılık DİKKAT
-
02-10-2019, 22:51:36Arkadaşlar karakterimi satıyordum birisi aradı karakteri alacam dedi pazarlığımızı yaptık neyse tek istediği id şifre ver bi bakim dedi hemen dc attırır şifre değiştirirsin dedi. itemler kilitli olduğu icin kabul ettim id şifre verdim 2 dk sonra dc attım ve şifreyi değiştirdim. Adamlar hem chara bakıp bir yandan ise siteden giriş yaparak e-mail adresini almışlar daha sonra siteden support seceneğinden ticket e tıklamamı soylediler tabi hic bir işlem yapmadım ... E-mail ime bir mail geleceğini charın bana ait olmadığını butun bilgileri girerek onaylamamı istediler tıkladığımı soylerek konuşmaya dewam ettim. bir tane knight adına mail geldi gereksiz klasorune DİKKAT EDİN hicbir işlem Yapmamıştım. Neyse Mailin gelmediğini soyledim biraz bekledik yinede gelmediğini soyledim. 10 dakika sonra aynı mail den 2 tane daha geldi. İyi niyetli davranıp Kimseye İnanmayın. Emeğiniz ve paranız Boşa Gider.. Belki bu olay birkac kişiniz başına gelmiştir. arayan numara 0530 553 58 66 yozgatlı olduğunu soyluyor. İyi oyunlar __________________