arkadaşlar KO forumundaki HACK den korunmak icin oneriler
Knight Online0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- arkadaşlar KO forumundaki HACK den korunmak icin oneriler
-
02-10-2019, 22:46:04selam oncelikle.ko forumunu okuyodum bunu gordum sizle paylaşmak istedim ingilizce ama becerebilidiğim kadarını cevircem coğu burda anlatılmış şeyler ama toparlamak istedim 1.pc nizi temiz tutun,hack ve hileden uzak durun.hackin %99 u keylogger ve trojanlardan gelir. 2.gm ler size asla şifrenizi,kullanıcı adınızı,itemlerinizi sormaz 3.gm ler gorunmez.yani onları hic bi şekilde goremessiniz. 4.gm ler item lerinizin dupe olup olmadığı icin scan yapamaz. 5.gm ler abyss de veya colony zone da kimseyi oldurmez 6.şifrenizi mailinizi ve kullanıcı adınızı asla www.knightonlineworld.com dan başka bi yere girmeyiniz. 7.şifreleriniz id lerinizle aynı olmamalı,doğum tarihlerinizle aynı olmamalı,alışıldık kelimeler olmamalı,basit numaralar olmamalı.ornek de vermiş orda onu da yazim password gibi bi şifre dictionary yle kırılabilir.dictionary şifrenizi hafızasındaki kelimelerle deneyen programlardır. 1234456 gibi bi şifre numara ureticisiyle kırılabilir pa55w0rd gibi bi şifre zordur ama kırılabilir [email protected]®d gibi bi şifrenin kırılması zordur 8.ve son olarak da diyor ki ACCOUNTLARINIZ PAYLAŞMAK,SATMAK,TAKAS ETMEK de hacklenmeye yol acabilir bazı firewall antivirus spyware siteleri fln vermiş ama sizde vardır heralde onlar yardımcı olduysam ne mutlu bana hacksiz gunler dileğiyle __________________