knight empire download,server a girememe ve lag sorunları(OKUMADAN KONU ACMAYIN)
Knight Online0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- knight empire download,server a girememe ve lag sorunları(OKUMADAN KONU ACMAYIN)
-
02-10-2019, 22:45:38şimdiye kadar aynı konu hakkında acılmış kac tane konu kilitledim veya sildim bilmiyorum.şu andan itibaren knight empire geldi geliyor 3 dakkası kaldı 5dakkası var tarzı konularla knight empire ı burdan dowload et şurdan indir nerden indircem niye inmiyor şeklinde acılan konuşar kilitlenecek veya silinecektir. KNIGHT EMPIRE DOWNLOAD full versiyon(340 mb) ftp://kedownload.knightonlinegame.co...up_1298_02.exe 1.298 patch ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/patch1298.zip veya launcherdan girerek otomatik download etmesini bekleyebilirsiniz manuel patch nasıl yapılır oncelikle ozur dilerim manuel patch yapmayı bilmeyenlerin olduğunu duşunmem gerekirdi.patch dosyasını indirdiyseniz patch dosyasının icindeki klasorlerdeki dosyaları aynı isimli klasorlerdeki dosyaların icine kopyalayın.ORNEK: patch/chr klasorundekileri KO/chr klasorunun icine kopyalayın.eğer klasor icinde klasor varsa ORNEK: patch/fx/billboard icindekileri KO/fx billboard icine gibi geri kalan ları da bir onceki şekilde kopyalayabilirsiniz.patchin icinde klasor var ama KO nun icinde yoksa klasoru direk kopyalayabilirsiniz.patch işlemini bitirdikten sonra en son olarak server.ini dosyasından versiyonu 1.298 yapın.yapmazsanız versiyonun duşuk olduğunu varsayıp tekrar patch yapmaya calışacaktır. Onemli not:ilk bir hafta boyunca server a girememe gibi ceşitli problemler yaşayabilirsiniz bu gayet normaldir hemen gaza gelip giremiyorum diye konu acmayın.biliyorsunuz ki kimse mukemmel deil ve hicbirimiz mukemmel bir patch beklemiyorduk tabi ki hataları olacak.dikkat ettiyseniz her serverın sadece 1. serverlar şuan var.nedeni 2. serverlara da colony zone ekleyecekleri icin şuan o serverlarla uğraşmaktalar.lag sorununa gelince sadece 1. server olduğu icin daha once 2. 3. serverlarda takılan herkes tek servera girebildiklerinden aşırı yuklenmeyi tahmin edebiliyorsunuzdur heralde diğer serverlar geldiği anda lag durumu duzelecektir. __________________