Moderator Arkadasların Dikkatine !!![50 MSG++]
Knight Online0 Mesaj
●47 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Moderator Arkadasların Dikkatine !!![50 MSG++]
-
02-10-2019, 22:44:27ForumTR nin kısa sure de en cok ziyaret edilen bolumu kuşkusuz ki burası.. Arkadaşlar, her gun forumda Gereksiz konular acılmakta ve gercekten onemli olan konular sadece 10-15 dakika gibi surede arka planlarda kalmaktadır..Doalyısıyla paylaşıma acık en onemli konular golge altında kalmakta ve yeterince faydalanamıyoruz.. Dikkat ederseniz Mesaj sayısı dusuk insanlar -Ne kadar sacma topic warsa acarlar -Keylogger,trojan, fake onların marifetidir.. Forumda herkes bilincli olamaya bilir, belki herkes ForumTR ye guvendigi icin Her turlu paylasıma gozu kapalı tikliyorlar..Ve sonucunda Masum insanlar charlarını kaybediyor.. LutFen diyorum ; belki yaş sınırı koyamayız sanal alemde uygulanamaz bi yasak ama rica ediyorum 50 Mesaj uzeri [bu mktar daha fazla da olblr]girsin knight online forumlarına... not: Bu tur pislikleri yapan insanların surekli Yeni ACC aldıklarını unutmayarak bu isteklerimi goz onunde bulundurun lutfen.. Konuya herkesin yorum yapmasını istiyorum... __________________