sy.untouchhable admınım
Knight Online0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- sy.untouchhable admınım
-
02-10-2019, 22:08:47admın arkadasım selam cok dertlıyım arkadasım 1 ay dan fazla kulanıcı adım banlandı sebebi ise ataturkun gormus oldugu ruyayı eleştirmem bu zamana kadar kotu bir konu kırıcı uzucu bir vakam yok 1.5yıldan beri forumtr ailesiyle beraberim derdimize dert kederimize tasa secincimize neşe kaynagımız oldunuz bu bu 20 mesajı9m olacak hepside ozur dilmek icin geri acmaları icin sesimi duyan olur elbet ama ben cok kırıldıgımı soylemek isterim beni uyarması gerekırdı admın arkadasın buna hakkım wardı forumtr nediyor işde kopyaladım okuyalım Forum kurallarina uymayan uyeler yoneticiler tarafindan uyarılır, davranışın tekrarında siztemimizden kayıdı silinir ya beni uyarnması gerekırdı uff insanlar hata edebilirler ama genedeinsan ettigi hata ister buyuk ister kucuk olsun birdaha aynı hatayı yapmamak icin uyarılır buna hakkı war untohuchable arkadasım onca gunlerim gecdi her gunum guzel di ban yıyen kullanıcı adım efemer suresiz ban yemişimrevami acmanızi gercekden istiyorum hatta yalvarırım artık acın yasım 29 halimi gor işde __________________