Ufak Bİr Tavsİye ...
Knight Online0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Ufak Bİr Tavsİye ...
-
02-10-2019, 22:07:08Arkadaşlar evet 2 sene once knight oynamaya başladım beramus (lvl 65 mage) diez (64 lvl priest ) logos (62 asassian ) charlarım oldu mage ve priest hacklendi şu an logostayım ama dune kadar oyunda her charıma premium alıyordum dun gorduğum rezillikten sonra bu oyunu bırakmayı ve pc den silmeye karar verdim adamın biri logos gibi yeni acılan serverda 68 lvl olmuş (olabilir tabi helal olsun ) cocukla muhabbete girdik bana trade attı neler gosterdi biliyormusunuz ( ss cektim ama deepfreeze vardı ) wp +2 iron impact +9 we +2 ve bunun gibi bir suru item ama asıl bomba burada tam 15 tane 1 saatlik %500 exp veren ve $ dolarla satılan şu scrollardan arkadaşlar adamlar artık aşmış olayı artık item değil %500 felan exp veren scrolları dupeliyorlar artık işin iyice cırkı cıktı yani bu oyunun artık eğlenceli ve zevk verici bir tarafı kalmadı cz ye cıkıyoruz adamlara damage bile işlemiyor 30 kişi 1 kişiyi kesemiyor yani iyice battı bu oyun koxp ve illegal program kullanımı had safhada haa diyeceksiniz ki sanane kullanan kullanır evet haklısınız şimdi kendi kendime duşunuyorum evet bu kadar zamanımı ayırdığım ve 62 lvl (logosta) char yaptım ve adam dun actığı charı 68 lvl yapmış sizce bu hangi kla ve mantığa sığar siz para toplayıp md +7 almak icin 1 hafta uğraşıyorsunuz adam 1 saatte +8 shard yapıyor inanın dupe her pathctte oluyordu ve olmayada devam edecek dupe yapmasını biliyorum ama hic yapmadım oyunu legal yoldan oynama taraftarıyım cunku biliyorum ki dupe yaparsam oyundan zevk alamam sen takıcan +1 iron necklageyi +1 glass ı +9 shard ları sonra cıkacan cz ye kes kesebildiğin kadar bunu bildiğim dupe yapmadım yapmıycamda ama şu an dahi oyundan zevk alamaz hale geldim ve daha fazla zamanımı bu oyuna vermemek icin oyunu bırakma kararı aldım benden size tavsiye (yaşım 25 ) kucuklerime ve buyuklerime bu oyuna daha fazla zaman harcamayın cunku emek verdiğiniz şeyin hakkını alamıyorsunuz yukarıda anlattığım gibi siz item dizip lvl kasıyorsunuz aylarca haftalarca adamlar sizin yaptıklarınız 1 gunde yapabiliyor ve sizle dalga geciyorlar (noob) ezik ama bilmiyorlarki bu oyunla daha fazla ilgilenenler gercek hayatta ezik hale geldiklerini ben emeklerimin karşılığını alamadım ve dun gorduğum bu olay uzerine ko defterini kapatıyorum herkese iyi oyunlar bir ufak tavsiyede bulundum isteyen dinler duşunur ve doğruyu bulur isteyen istediği gibi davranabilir .... herkese hayatında başarılar diliyorum ........ __________________