Oncelikle Merhaba.. Buqun Oqlen 1 qibi Charıma qirdiqimde Şok Oldum.. İtemlerim Yoktu Ve Hack Yediqimi Anladım..Tabiki Cok Uzuldum Sonucta Hepsi Emekti. Sabah Akşam Maradonda İtem Alıp Sattım Ve Para Yaptım Pre Aldım lvl Kastım Ve Sadece 20 DK' Da Aylarca Emeqim qitti. Hackleyene Sozum Yok Allah'a Dewrettim.. Ama Bana Kanka Diyen Oyuna qirdiqimde Hemen '' Kanka Nbr '' Diyen Arkdaşlarımda qitti. Hacklendiqimde Gercekten Durup Bir Duşundum. Meqer Ne Kadar Cıkarcı Arkdaşlarım Varmış. Meqer Hepsinin Arkdaşlık Deqilde İtem Derdinde Olduqunu Goremediqim İcin Kendime Ne Kadar Cok Kızdıqımı Bi Ben Biliyorum. Şimdi Hacklendim Diyen Arkdaşlarıma PM Attıqımda '' Gecmiş Olsun '' Diyip Bir Daha PM Lere Bakmıyorlar. Herşey İtem Mi ? Oyun Gelip Gecici Adı Ustunde Ya '' OYUN '' .. İtemlerim qitti Peki Aylarca Bilqisayar Başında Gecirdiqim Zamanım Ne Olucak ? Hepsi 20 Dakikada Gitti Mi ? Malesef Evet. Forumda Acılan '' Oyunu Bırakın '' qibi Konuları Gorunce Aldırmıyordum. Cunku Oyundan Zevk Alıyordum. Şimdi İse Sadece Pişmanım Arkama Donup Baktıqımda Kacırdıqım O Kadar Cok Şey Varmış Ki Bunu Hacklenince Anladım. Meqer Zamanımız Ne Kadar Boş Geciryormuş. Bu Oyun Hic Birşeye Deqmezmiş. Oyunu Bırakıp 10 dk Duşundum Ve Ne Kadar Cok Sacma Bir Oyun Olduqunu Anladım. Orn: 75+ Charınız Var. Cok Mutlusunuz Gunde 10 Saatten Fazla PC Başındasınız. Diyelim Oyun Kapandı ? Peki Ne Olucak . O Kadar Emekler Ve Paralar Nereye Gidicek ? Tabi Oyun Kapanmaz Bncede. K2 O Kadar Cok Para Kazanıyorki Herkesi 70lv den Başlatır Genede Kapanmaz. Cok Uzun Oldu Biliorum Ve Kafanızı Yormak İstemiyorum. Şimdi Bunları Okucaksınız 5dk Ole Bişi Duşunup Gene Oyuna Giriceksiniz Ve Oyun Size O Duşunduqunuzude Burdaki Okuduklarınızıda Unutturucak. Nyse Size iYi Gunler Diyorum. Allah'a Emanet Olun. '' S0NUND4 B1TT1 G4L1B4 GoRUY0RUM.... '' NOT : Cumlelerim Sacma Olabilir.Aklıma Geleni Yazdım 1 Kere Bile Donup Okumadım. Onlar İcin Ozur Dilerim..... __________________