Selam Knight Online Oyunculari! Cadilar Bayrami yaklasiyor! Knight Online ekibi olarak oyuncularimiz icin kostum yarismasi duzenliyoruz! Oyun icindeki karakterinize Cadilar Bayramina uygun bir kostum giydirerek bize gonderiniz. En iyi kostume sahip olan oyuncular, oyun-ici hediyeler kazanicaklardir. Yarisma 24 Ekim Carsamba gununden 1 Kasim Persembe gunune kadar devam edicektir. Yarisma Kurallari: - Karakterinizin ustune herhangi bir multimedya programi kullanarak secmis oldugunuz bir kostum giydirebilirsiniz. Ancak cekilecek ekran goruntulerinin arka plani Knight Online dan alinti olmalidir. - Gonderilecek resimlerde, Shift - C tusuna basarak ekrandaki menulerin gorunmez hale getirilmesi gerekmektedir. - Gonderilecek resimlerde, O tusuna basarak, diger oyuncularin karakter isimlerinin gorunmez hale getirilmesi gerekmektedir. - Kisi basina bir resim gonderilebilir. - Yarismaya katilim icin son resim gonderme tarihi: 1 Kasim 2007 Turkiye saatiyle 21:59 dir. Bu tarihten sonra gonderilen resimler kabul edilmeyecektir. Yarisma Odulleri: - Birinci Kazanan - 1 Silver Gem ve 1000 Knight Cash. - Ikinci Kazanan - 1 Red Gem ve 500 Knight Cash - Ucuncu Kazanan - 1 Yellow Gem ve 250 Knight Cash http://forum.tr.knightonlineworld.co...showtopic=7849 tiklayarak forumlara giris yapabilir ve kazanmak icin hazirladiginiz resminizi koyabilirsiniz! Knight Online ekibi olarak, Turk oyuncularimizi da Cadilar Bayrami eglencelerine davet eder, yarismada iyi sanslar dileriz! - Knight Online Ekibi. ALINTIDIR ORJİNAL SİTEDEN!!! __________________