Pot Paralari Hakkında Paylasım
Knight Online0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Pot Paralari Hakkında Paylasım
-
02-10-2019, 22:01:08Hepimizinde bildiki uzere bu oyunda pod parasi cook buyuk bi dert. Baska hicbir online oyunda pod almak bu kadar buyuk sorun olmamıstı. Bu sebepten oturu bicogumuz siteye ticket attı. Pod alamıyoruz podlarda indirim istiyoruz diye. Ve Sonuc : %100 Noah scroll. Simdi hangi birine yanalim soyle bi dusunun. Oncelikle adamlarin burdan bile para kazanma hıırslarınamı ? Yoksa Degil %100 Noah scroll %400 de olsa bizim acikimizi kapatmayacaki mi ? Bu adamlar yakında podları yanlızca power up storeden satacaklar nerede ise. Bu kadar para durtukleme hırsı olmazki bir oyundada .. Hala bu acgozluluke anlam vermis deilim. Ve K.o yada ben sert bi sekilde tavrımı koydum. Ve bundan sonrada ne pre ne cash nede oyuna herhangi bir hizmet satın almayacakimi soyledim bu sorunu tam anlamıyla kapatmadıkları surece. Yada gb dupesi cıkana kadar en azından. O gb dupesinin bulanlarin ellerine kollarına saglıkmıs hakikaten. İtem dupunu sevmemde Gb dupup bu oyunda zorunluluk haline gelmis. Sizin benim kadar sert bi sekilde olmasada en azindan bu sorunu bir kes daha dile getiren bi ticket atmanızı ve pod fiyatlarının %10 fiyatına satılması gerektigini soylerseniz hepimiz icin iyi olacagi kanaatindeyim. Biz onları yucelttikce onlar bizi assagılıyor nedense. Soyle bi bakınca bu kadar power up storeye baglı bi oyun daha yok sanırım. Gold Barı power up Storeye sokacaklar yakında faiş bir fiyata. Fakat hala beklemedeler. Gene para hep para sloganıyla .... __________________