Koxp Hakkında / Charınız hacklenir para sıfırlanır?
Knight Online0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Koxp Hakkında / Charınız hacklenir para sıfırlanır?
-
02-10-2019, 21:59:38Evet arkadaşlar son aylarda sık sık "param sıfırlandı" "itemlerim gitti" gibisinden bircok şikayet duyuyorum. Charınızı heaven fire'de kasıyorsunuz ( para veya item ) sabah bakıyorsunuz char maradona gitmiş ve paranız 0. Ama bazı itemler duruyor. Bu nasıl oluyor? Heaven Fire eğer iyi bir virus korumanız varsa zaten bu programı size kurdurmaz. Bu program aracılığı ile oyuna giriş yaptığınız tum bilgiler "heaven fire" 'yi yazan kişilere ulaşır. Bu kişilerde cok rahatlıkla charınızı hacklerler. Paralarınız adamların actığı 1 lvl charlara bir guzel trade yolu ile gecirilir ve bu şekilde binlerce evet yanlış duymadınız binlerce gb yapılıp gb satan firmalara satılır. Heaven fire : Aylık 20$ odersiniz ve canları istediği zaman charınızdaki paraları alırlar. Bu aralar kriz olduğu icin bayağı sık yapıyorlar sanırım bu işi. Ben yanlışlıkla heaven acık olan bir pc den charıma girip bir arkadaşıma 1 gb verecektim ve geri kalan 20 gb'de bu şekilde maalesef gitti. Test Sonucları; Benim evimde 7 pc var laptoplar vs. 3'u benim ve diğer 4 tanesi ev arkadaşlarıma ait. Deepfreze olan pc'ye Heaven'i kurdum ve oyuna giriş yaptım. Sonuc: 1 gun sonra koyduğum 50 milyon calındı. Deepfreze olan ve Heaven kurulu olmayan pc'den şifremi değiştim ve diğer heaven kurulu olan pc den yine giriş yaptım. Sonuc: Yine 50 milyon gitti. Her seferinde 50 milyon yem koyuyorum bu 3 kağıtcıların yaptığı işi cozmek icin. Şifreyi yine heaven olmayan pc'den değiştim ve bu sefer laptopa heaven yukledim yine oyuna girdim. Sonuc: Yine 50 milyon gitti. Anlayacağınız Heaven'i kurduğum pc'lerden oyuna girdiğimde o charların şifresi direk calınıyor. Şimdi son olarak şifreyi kopyala/yapıştır yontemiyle girdim. Bakalım yine yem olan 50miyon ucacakmı. Genel Sonuc: Banka charımın yani yanlışlıkla heaven olan pc'den girdiğim 20gb caldırdığım charın şifresini Heaven olmayan pc'de değiştim. Ve 3 gundur charda 5 gb var. Hicbir şekilde chara girilemiyor. Diğer charların şifresini hergun heaven olmayan pc'de değiştirip, oyuna heaven olan pc'den giriyorum ve her seferinde hack yiyorum. Keylogger ; Yok Heaven Fire ; İcinde kullanıcı adı - şifre gonderen bir kombinasyon (kodlama) var. Bu yazıyı kaynak belirtmek amacıyla istediğiniz sitede yayınlayabilirsiniz. Phantom ALINTIDIR. __________________