İş Kinght online Nin En ufak CıkarLarı
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- İş Kinght online Nin En ufak CıkarLarı
-
02-10-2019, 21:59:33Bu oyuna 8 yılımı verdim arkadaşlar. coğunuz ilk acıldıgından beri yada malezya serveri varken başlamış olabilirsinz.benden cok emek vermiş olabilrisiniz..ama benden bu kadar arkadaşlar.bu kararı vermem o kadarda zor olmadı.bu oyunda şerefimizle,alın terimizle biyerlere gelmiştik bizi tanıyan tanır ..bilen bilir nasıl oldugumuzu bu oyuna neler verdiğimizi. bu oyunda şeref olsun erkeklik olsun hicbirşey kalmıyor arkadaşlar gercekten. bu lafımı bazılarınız abi lafı olarak bazılarınız yaşıt olarak bazılarınızda kardeşiniz olarak.yıllarca emek veririz hackleniriz.2-3 gun bırakıp doneriz tekrar hackleniriz. sonra geliriz bir bakmışız en yakın bildiklerimiz bizi tanımamazlıktan gel[mek işlerine gelir]ir. Bu oyuna yatırdıgım paraları soylemiyorum.Para bulunur.. ama Zaman.... işte bu bulunmmaz arkadaşlar..bu oyunu en az 5-6 kez bırakmışımdır ..ama her seferinde geri dondum..verdiğim aralar 3 gun olsun-2 ay olsun bu verdiğim zamanlar sanki hayata yeniden başlamışım gibi gelirdi..bu oyun sosyal hayatımı etkilemiyor diyordum ama samimiyetle soyluyorum etkiliyordu. hayatımda en cok değer verdiğim kişiyi kaybetmemin bir nedeni bu oyundur. sevdiklerime zaman veremeyip, belkide bir daha hic goremeyeceğim bir kişiye verdiğim sozu bu oyun yuzunden tutamamak bana cok koyuyor. eskiden okuldan geldikmi oturur gece 3-4 oynardık ...NEDEN ? hicbirşey icin hep kendi ego tatminimiz 'e .. lutfen yanlış anlamayın ama boyle arkadaşlar..bu oyun insanın kişiliğini yok ediyor.goruyorsunuz en ufak şeyde ana avrat giriyor herkes..bunu yapanlara 10-12 yaşında cocuklar diyoruz...ama zamanında bizde o yaşta değilmiydik?peki biz o yaşta oyle kufurler edermiydik? oyun adına hele.... bu yazıyı biliyorum bircoğunuz bakıcak post kasmak amaclı yorum yazıp gecicek ama lutfen yapmayın. en azından bu bolumun altına yazıcaklarımı okuyun hatırlıyorum bu oyun yuzunden lise univ 2. sınıfta boyun kaslarımda "tik" oluşmuştu..sadece bu oyun yuzunden.. pisikolojisini bozuyor cunku bu oyun adamın.. hayatımda azıma sigara koymadım. koymayacağım..bu oyun beni hayatımda 2. kez sarhoş etmişti.. bir oyun icin değermi? sarhoş olup nasıl geldiğini hatırlamadığın bir hastahanede miden yıkanmış şekilde uyanmak ? sizi getiren kişiyi bile bilmediğiniz_? hastaneden biran once cıkıp exp-item kasmaya gitmeyi istemek. Size bu oyunun maddi boyutunu ardından olculemiycek manevi boyutunu soyliycem oyuna başladıgımda pre v.s almıyordum... onceden aldıklarımda onemsiz şeylerdi. bu aldıklarım son 4 senede oynadıklarımla başladı.. oncelikle edana da başladım o zamanlar gb 6 TL di 15 gb almıştım 6x15 =90 TL+30 TL[gold ] = 120 ytl.. 1 yıl boyle devam etti .. cok iyi itemlerim oldu... peki noldu ? oyuna girdiğimde ustumde 100 kusur coin. ve 1 parca +8 paper giysim. (herhalde acıdı demiştim ) ama giden itemler. in +1 / gb / k.r +2 / elf R +2 /+8 dual shard/ +8 shel set / flame ring v.s satılması durumunda o an 500TL edicek item [saydıgım itemlerin fiyatları değil sadece bankadaki "ıvır zıvır" lar ] . tamam hacklendik... noldu? hicbirşey .. OLy. başladım 4 ay sonra border die birşey cıkartılar oly başladıktan 2 ay sonra hemen 45 warior actım ve en sağlam olmam gerektiğini duşundum o server ' a da platin v.s dahil 600 lira car dizdim... sadece lvl 45 lik warior ' a.. yan car 59 bp birde... itemlerimi sayıcam. +8 giga iron neck -iron belt +8 fp set v.s kalanlar cok para etmiyor e peki ne etti ? 120 LİRA X 24 ( 2 yıl) = 2.880 LİRA.. [ İki Milyar Sekiz Yuz Seksen] Elde Ne Var? HİCCC ! ! !! tamam dedik... bırakalım dedik bıraktık oyunu..tam 6 ay oynamadım. oynamamaya kendi kendime soz verdim. geri dondum 2008 sonuna dogru[[[ONDAN ONCE MANESTE BAŞLAMIŞTIM . O CARIMA 270 YTL masraf yaptım.] carnac başladım... kendime soz verdim.. ne hile varsa.. hepsini kullanıcam[[sadece exp te]] başkalarının hakkını yemedikce kendi hakkımı hile ilede olsa cıkartıcam diye.. başladık .. aldık kendimize idarelik 15 gb [gb 9 ytl] + platin = 135 + 55 ytl = 185 ytl.tamam...super ama.... noldu ? hakettik o oldu banlandık.. eyw dedik... oyuna tekrar başlayalım dedik..duşunduk..bu yazıyı yazdık.. Şimdi bi Hesap Yapalım 2.880 + 600 +270+185 =3935 YTL ... ELDE NE VAR? 0 + BOŞA GİTMİŞ 8 YIL ! ! ! ! Evet arkadaşlar.. oyuna 4 milyar para harcadım... elde ne var boşa gecmiş 8 yıl.8 yıldan ne olur demeyin... gencsiniz lisede-univ. de hayatınızın en iyi zamanları geciyor..arkadaşlıklar olsun. gelecekle ilgili planlar olsun.. hepsi lise-univ. de şekilleniyor... 15 Ocak 2009 tarihinden itibaren oyunu tamamen bırakıyorum arkadaşlar.. FRMTR de cok iyi bir ortam yaratamadım kendime biraz gec geldim ama beni bazı forumlarda TRoublyDeath olarak bilenler bilir Hadi arkadaşlar size tek tavsiyem HAYATINIZI BOŞ BİR OYUNA HARCAMAYIN.. GİDİN C.S OYNAYIN ..HATTA K.O OYNAYIN AMA PARA YATIRMAYIN... 2-3 GB FLAAN DERKEN HESAPLAYIN 2YILDA... HAFTADA 2GB ALSAN? 53 HAFTA = 1YIL == gb tum serverların ortalaması desek 5 ytl = 5x2=10 53 x10 = 530 YTL 1yılda.. 530 ytl nemi yapılır? bırakın pc yi v.s gidin kız arkadaş edinin..karı kız olayı yapın..tam zamanı şu an.. ilerde hic vaktiniz kalmayabilirde...HAYATINIZIN KIYMETİNİ BİLİN.. OYUNLARDA CURUMEYİN.. KALIN SAĞLICAKLA... eyw __________________