Evet arkadaslar yaklasık 1 saat once basıma bu olay geldi human bir carh pm atıp oyunu bırakıyorum +6 shardı sana vereyim dedi bende acaba nası bi numara yapıcak die merak ettim tamam dedim oda bana bi şartım var ustunu cıkart dedi foto cekelim cıplak bende cıkardım ustumu ondan sonra trade attı ve bi anda itemler kayıp oldu bende tabi bi telaş ne oldu trade hack mi faaln derken bana korkma itemler bende sana geri vericem ama bi sartım var oda ıd ve pw ver dedi ne yapıcan zaten beni sodun dedim oda senin itemine ihtiyacım yok sadece hack rekoru kırıyorum dedi bende nasıl ola soyulduk dedim tam veriodum bos ustume bakarken weighten ( ağırlıkın ) aynı olduğunu fark ettim ve ralog atmam gerektiğini duşundum ve itemlerim geri geldi hatta bugun bi mage ark. kurtardım bu olay ronarkta meydana gelmiştir bu işi yapan carhın adı Tam olarak KaTL1aM35 dir DURUMU ORC KRALI WESSURE İLETTİM SAOLSUN ODA USTTEN YAZI GECTİ Elimde ss de var fakat hızlı olması acısında acele ettim Bd ye bile girmedim __________________