▓▓ hackYedim ya Off.. okuyun sizde dikkatLi oLun... ▓▓
Knight Online0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- ▓▓ hackYedim ya Off.. okuyun sizde dikkatLi oLun... ▓▓
-
02-10-2019, 21:55:06arkadaşLar.. evde oynuyorum... msn kullanmıyorum... pc ye yukleme felan hic bişi yapmadığım halde... charın eLimden gitti.. benim tek hatam şu olduğunu duşunuyorum... premium almaya bi cafeye gittim ve orda charın şifresini değiştirdim... eve geldim chara girdim... 1 2 gun oynadım bişi yoktu... 2 3 gun sonra birden dc Ler başLadı.... hemen evde şifreyi değiştirdim... 1 2 gun yine ses soluk cıkmadı.. ardından sabah olduğunda oyuna girmeye calıştım ama giremedim... benden size tavsiye.. ASLA BAŞKA BİR CAFEDE CHARA GİRMEYİN VE ŞİFRE DEĞİŞTİRMEYiN... ADAMLAR BİR ŞİFREYİ OĞRENİP HERŞEYİ HACKLİYORLAR... msn adresimi bile aldılar elimden... evdeki pc de bi sorun oLduğunu sanmıyorum cunku.. internete bile girmiyordum nerdeyse... 29 yaşındayım... charım hackLendi.. bunu ya knightonlineworld.com sitesinin login acığı olup aLdıLar.. yada o premium aLdığım cafede aLdıLar.. başka bi acıkLaması yok... Umarım anLatabiLmişimdir.. Siz Siz oLun asLa tanımadığınız kişiLerin cafesinde charLarınıza Girmeyin.. msn adresinize girmeseniz... şifresi 100 kere değiştirseniz bile adamLar kurdukLarı sistemLe tum yeni ŞifreLeri aLıyorLar.. okuduğunuz icin teşekkurLer.. __________________