Oncelikle herkese merhaba bende sizin gibi koxp sevmeyen biriyim fakat exp kasarken kullanıyorum hic yok kullanmıyorum diye yalan solemicem hatrı sayılır bir koxp sitesinde uyeligim var fakat pk alanlarında koxp kullananlardan nefret ediyorum...sizin gibi gecenlerde koxp sitesinde towndan towna atak cıkartan yapımcıya neden bole birsey yapıyorsun herkesi oyundan soguttun dedim bana zaten sırf millet oyundan sogusun diye yapıyorum dedi k2 network zarar vermek icin elimden gelenide yapıcam dedi... onlarda oyunun duzelmesini istiyor fakat farklı yollardan...bence yaptıgı yontem bizim yaptıgımızdan daha etkili cunku cogu kisinin gozunun acılmasını sagladı biz forumda hergun konu acıyoruz anlatıyoruz fakat sag kulaktan giriyor sol kulaktan cııkıyor milletin fakat bole canını yakınca aklı basına geliyor ... son olarak koxp kullandıgı icin bana yazıcagınız hicbirseyi kaile almıcam her soze vericek bir cevabım vardır fakat once laf a bakarım laf mı diye sonra soleyene bakarım adammı diye.... __________________