koxp kalkıyor diyenlere inanmayın niyemi ??? iceri
Knight Online0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- koxp kalkıyor diyenlere inanmayın niyemi ??? iceri
-
02-10-2019, 21:53:11ben bu oyunu bırakalı 3-4 ay oldu arada gene giriyorum oyunda ne var ne yok piyasalar nasıl falan diye de piyasalar bitmiş zaten orası ayrı koxp almış başını gidiyor bazıları koxpun kalkacagını duşunuyor hala. K2 NİN SON CIRPINIŞLARI... ıonıa serveri ilk geldiginde pact 1731 olmusdu yanlış hatırlamıyosam. herkes koxp kalkacak diye oyuna akın etmişdi resmen o zamanda boyle dedikodular cıkarmışlardı. ıonıa serverı uzun bi aradan sonra geldigi icin server 1-2-3-4-5 fulll cekiyodu. millet full platin almışdı. bende tabiki. herkes koxp kalkdı sandı ama 2 saat sonra cıkdı koxp. ustelik serverda ilk 2 hafdada en az 3000 kişi falan banlanmışdır. o kadar adam banladılar banlananlar tekrar platin alıp donuyor oyuna nasıl akılları var anlamadım. neyse o zaman koxpun kalkmadıgı gibi bir suru yeni ozellikde eklendi koxpa olumsuzluk vb ozellikler butun macrolara yayıldı ustelik. kronos cıkdı gene koxp kalkacak dediler ıonıadaki kadar olmasada genede cogu kişi oyuna geri donmeyi duşunde. ıonıada banlananların cogu kronosa gecdi bende dahil. gene kalkmadı koxp ve daha yeni ozellikler eklendi ustelik. chaos pact gelecek kurtuluyoruz artık koxpdan dediler gene kalkmadı koxp ve şuanki formda gordugumuz pazar bozmadan kopek buglamaya dupeden olu halde atak yapmaya kadar herşey cıkdı. yeni server gelecek belli. k2 yeni serverla yeni servera gececeklerin baya oldugunu tahmin ediyor ve premıuma yuklenenlerin cok olacagını sanıyor orası belli deil ama bu server gelecekken gene koxp kalkacak gibi şeyler ortaya cıkıyor. inanmayın sakın. koxpun kalkacagına inanıyorsanız hala hayatınızı boşa yaşıyosunuz demektir. bu oyun biter koxp biter. koxpun kalkacagını sananlar boşuna oyuna donmeyi planlamasın. bu yeni server gelince koxp kalkacak taktigi bence k2 nin tek taktigi. onceden bdw ye girmek icin 3-4 saat olimpia 1 e girmek icin urasırdım 2 ye dahigiremezdik hatta. şimdi her serverın 1 i boş. kronos haric. oyun biter koxp bitmez. hatta k2 oyunu kapatsın yeni bi koxp cıkarırlar kapalı oyuna girme koxpu diye gene girerler oyuna . __________________