Leyla ile Mecnun - Kerem ile Aslı - HF ile k2
Knight Online0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Leyla ile Mecnun - Kerem ile Aslı - HF ile k2
-
02-10-2019, 21:52:10Arkadaşlar ßizde kxp kullanmak istemiyoruz ama kxp kullananlara bukadar beddua eden arkadaşlarda hf veya kxp kullanan arkadaşlara biraz hak versinler. . . . neden derseniz. bunun cozumu yok bu bir duğum olmuş. kxp suz kasılmıyor ben kxpsuz kasıyorum kxpsuz char kasacam diyen adam kendini kandırır. bu saatten sonra ya k2 bu işi bırakıcak yada hf bu işi ben bırakdım diyecek obur turlusu ne k2 ne ne hf yapımcıları bu inattan vazgecmeye niyetli değiller. kısacası benim soyle bi fikrim war madem bukadar insan elle kasmayı istemiyor. ve bunun onunede gecilmiyor k2 kendi yasal kxpunu cıkarsa. ve exp kasma yontemlerini değiştirse buda hf nin sonu oLmazmı ? ...( Ayrıca HF para kazanacağına k2 bundan gelir sağlasa onlar icinde iyi oLur. boylece hf nin asıl sonu gelmiş oLur ) ama k2 bunun akıl ederse tabikide ... Mesela hf ve kxp kullanmak istemiyen arkadaşlar elle kasmak istemiyen arkadaşlar. hf siz veya elle nereye kadar kasıcanızı duşunuyorsunuz ? ? bana gore k2 ile hf nin yaşadıgı aşk leyla ile mecnundan da kerem ile aslıdanda daha buyuk bu 2 liden biri olunceye kadarda boyle devam edecek.. =) boşa hevesleniyoruz... __________________