Saygı gostermek insanı kucultmes Yuceltir. HF
Knight Online0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Saygı gostermek insanı kucultmes Yuceltir. HF
-
02-10-2019, 21:51:19Hakikaten Bazı arkdslari Anlamak oldukca Zor Su oyunda Hf Kullanıyor die forumlarda dahi hic uşenmeden ana bacı kufur eden arkdslari gordukce insanlığımızdan utanıyorum adı ustunde altı ustu oyun Peki bu adamların kendi analarına saygısı yokmu baskasının anasına saygısı olmayanın kendi anasınada yoktur ben boyle biliyorum Ve bu hf ile ilgili Kotu yorumlar + kufur edenler ellerini vicdanına koysun Hıcmı hf kullanmadınız Bir cogu kullanmıstır istisnalar mutlaka vardır ancak Su bir gerkcektirki Hf ile exp Kasan arkdslar Ne bu Kotu yorumlari Nede ahlak Dısı kufurleri Hak etmiyor Tanıdıgım Bircok aklı basında olgun yasta abilerimiz var hf ile exp kasıyor aiptir yahu nedir bu hf ile exp kasanlara ettiğiniz kufurler hakaretler inin maradona elle kasan tek 1 kısı goremessiniz cıkın emc ye bulamassınız yok peki sen kullanmıyosun diğeri kulalnmıyor Kim bunlar hayaletmi aip yahu hf kullanıyosun gelip frmtr ye hf kullanan adama iş olsun die kufur ediyosun Bumu adamlık Bazı arkdslarda oyuna ciddi anlamda para verdiklerinden Bu hf olayını hazmedemiyorlar Bi bakıma Haklılar ama O parayı verirken Bunun Sadece Bir oyun olduğunu Ve bunu Kabullenmeleri gerekirdi hazmedemeyip kufur ediyorsa Buda onun dustuğu Bir gaflettir kufur ederek cozume gitmeye calısan Bir zihniyet sizce Nasıl Bir Yapının urunudur? Cocukca dimi.. Cok doldum arkdslar Bu kucuk yasta karakteri oturmamıs kısılere birileri dur demeli belkide birasdan bu yorum icinde ana bacı kufur edecekler allaha havale ediyorum sımdıden kufur edicek olanlari . Herkese iyi oyunlar. __________________