Arkadaslar az once Athenrye'nin konu ile ilgili mesajı geldi ve aynı zamanda KO resmi site forumunda da yayınlandı.. Burada belirtilen rakamlara ilettigim listelerin de dahil oldugunu belirtmek istiyorum... Kimlerin burada bahsedilen gruba ait olduklarını hesap sahipleri zaten kendileri iyi biliyorlardır..O yuzden bu konuda polemige girmeyecegim fakat bazı arkadasların Nuh nebi zamanında banlanmıs hesaplarını dahi yeni gibi bildirmeleri acıkcası beni insanlar karsısında az da olsa mahcup durumda bıraktı.. Bu sekilde acılmıs konulara istirmara yonelik yorum eklerseniz bu anlamda kimseye bir daha asla yardımcı olamayacagımı belirtmek isterim..Cunki esas olan sey guvendir millet..Bunu hala cozemeyenler varsa aramızda baska yerde arasınlar cozumu,bu forumda degil... Ayrıca gelen maillerden bazılarında K2 ile ilgili olup olmadıgım ısrarla soruluyor,hayır K2 ile herhangi bir organik bagım yoktur. Sadece tanıdıgım insanlardan rica minnet bazı hususlarda yardım etme noktasında oncelik sunmalarını istiyorum olay budur.. Abartmayalım bu noktayıda lutfen..Kimseden bir farkım yok hatta cogunuzdan oyunda fersah fersah gerideyim... Tercume asagıdadır herkes uzerine dusen payı alır sanıyorum.. Ve bir de alakasız yorum yazmayı lutfen bırakın..En azından benim konularıma..Lutfen... Saygılarımla, TyraeI Alıntı:
We have been investigating this recent APR issue and have been in communication with MGAME. Surmekte olan APR konusunu MGAME ile iletisimde kalarak incelemeye devam ediyoruz..Apparently MGAME has altered the APR to remove the potentially erroneous flag that was getting a lot of these accounts temporarily blocked. Gorunen o ki Mgame APR nin bazı ozelliklerini daralttıgı icin yanlıslıkla hesapların belirlenip bloklanmasında azalmalar oldu.. Investigations continue.İncelemeler devam ediyor. Of the 100+ accounts reported in this thread to date, 63 have been unblocked once it was determined the APR may have blocked them in error. Bildirilen 100 den fazla hesabın 63 tanesi APR hatası tespiti yapıldıgı icin acıldı..This matter is still being investigated and, should any of you find yourselves blocked by the APR again, we encourage you to submit a new report on the matter so we can take care of it.Bu konu biliyorsunuz hala inceleme altında ve olurda tekrar APR yuzunden bloklanırsanız bir sekilde yeni bir rapor ileterek bu konuyu cozmemizi saglayabilirsiniz.. 42 users reported having been blocked by the APR, but upon investigation, it was revealed their accounts had never been blocked at all for any reason. Bildirilen hesaplardan 42 tanesinin herhangi bir sekilde bloklanmadıgı belirlendi.. If you receive any sort of message in game stating that your account has been blocked that you believe is in error, please attempt to log in again to verify that your account actually is blocked in the first place before submitting a report.Eger hesabınızın bloklandıgına dair oyun icerisinde bir mesaj alırsanız oyuna yeniden girmeye calısın ve bunu ancak onayladıktan sonra bize bilgilerinizi iletmek icin rapor gonderin.. 13 users who submitted their reports were unable to be identified due to not supplying a server or misspelling their name.Bilgileri iletilen 13 kullanıcının hesap detaylarına server veya char isimlerindeki eksiklik-yanlıslar yuzunden ulasılamadı.. These users will be contacted by the Mods so that their information can be verified and their accounts dealt with correctly.Bu kullanıcılara modlar vasıtası ile ulasıp bilgilerini onaylatıp hesapları ile ilgili sorunu giderecegiz.. To you 59 users who were banned for cheating, hacking, third party tool use, and other unscrupulous activities (even as far back as several months ago) and reported your names here trying to weasel your way out of the ban: knock it off.İsimleri gelen 59 kullanıcının ise hile,hack,3.parti hile programı kullanımı ve diger faaliyetleri sonucu ( hatta bazıları aylar oncesinden banlandıgı halde ) banlandıkları ve bu sekilde kurnazlık yapıp banlarıı actırmaya calıstıkları tespit edildi..Bu isten artık vazgecin.. You're not fooling anyone and your accounts will not be unblocked.Kimseyi salak yerine koyamazsınız ve hesaplarınız da asla acılmayacak!( UMARIM BU KISIMDAN HERKES UZERINE DUSEN MESAJI ALMISTIR! )
Resmi forum konu ile ilgili link : http://forum.knightonlineworld.com/forum_en//index.php?showtopic=234117&st=720 __________________
BİLGİ > APR hatası ile banlananlardan bilgisini iletenlerle ilgili son durum...
Knight Online0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- BİLGİ > APR hatası ile banlananlardan bilgisini iletenlerle ilgili son durum...