Knİght Onlİnedekİ En KOtU Anilarinizi Burada Paylasalim
Knight Online0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Knİght Onlİnedekİ En KOtU Anilarinizi Burada Paylasalim
-
02-10-2019, 21:48:54Arkadaslar knight onlinedeki en kotu anılarınızı burada paylasın bakalım benim en kotu anım eve geldigimde buyuk bi heyecanla cara girdim bundan 1 sene onceydi.sonra bi aktım car oyunda yazıo hemen dc ettirdim bi baktım carım cıplak.sonra girdim cara inventorıde bazı itemler kalmıstı citin set ve rebirt +2 ironx vardı tabi o zamanlarda bunlar cok ii itemlerdi iron bow +7 bile cok azdı.nese bi baktım yeşil kutu ve +1 şellerim hala duruo ve 10 20 m eden itemler filan var onları pazara koydum lk once şelleri koydum pazara yanlıslıkla +1 şelleri 50m yazacama 5m yazmısım satıldı hemen sonra caktım.aksama dogru yine pazar kurdum elimde ne var ne yok hepsini koydum ve tam 230 m para kaldırdım. sonra iceride tv izlerken car hala pazardaydı amabizim clan :@ beni pelerin gorevine cekmiş benim haberim yok ve orada bi human beni kesmiş paramın yarısı o adama gitmişti 230m varken 115m adama gitti ve bana 115m kaldı.moralim cok bozuldu sonra kuzenle birlikte parti kurduk ondada +8 hornum vardı onuda yarın satacaktım.ikimiz parti kurduk tyonda sonra bi adam aldık partiye biraz biraz kasılıoduk tabi ben kesmiodum itemyoktu yarım saat sonra carım ban yedi :'( ama niese nedense ban yiyince kahkahalar atmaya basladım bole bir olay yasadım tam 8 saat icinde sizde kotu anılarınızı paylasın bakalım __________________