Selamlar millet... Bu konuda bircok mail geldigi icin merak ettiginiz sorular kapsamında ayrı olarak kısaca ekliyorum bilgiyi.. Bir kac ay oncesinde yayınlanmıs olmasına ragmen gecerli bir bilgi olarak ilginize sunuyorum.. Her zaman ki gibi alıntı yapacakların alıntı seklinde ibare eklemelerini rica ediyorum.. Saygılar, TyraeI KO Resmi Forum İngilizce Bolumu'nden Alıntıdır http://forum.knightonlineworld.com/f...c=234117&st=40 Alıntı:
Oct 29 2009 > 29 ekim 2009 There have been several rumors of additional dates that we could turn in Ultima Necklaces and receive our reward. Can you please confirm or deny this? I am just tired of all the "Well I heard..." , or "This weekend during the Zombie event..." Ultima neckalceler hakkinda bircok soylenti var baska zamanlarda da kullanıp hediye alabilecegimizle ilgili.Bunu onaylar ya da reddedermisin?Surekli soyle duydum bu hafta sonu zombi eventinde kullanılacak laflarını duymaktan bıktım.. The deadline for the redemption of Ultima Necklaces was October 22nd. Any necklaces turned in after that point will not receive rewards. There are no other planned dates to turn in Ultima Necklaces for rewards. Ultima neckler icin son sure 22 kasımda sonra erdi..Bu zaman sonrasında goturulecek Unecklere odul verilmeyecek..Ultima necklere odul verilmesi ile ilgili planlı baska bir tarih yok.. Dec 4 2009 > 4 aralık 2009 Are there any future plans for the Ultima necklace? If so care to explain what you may have heard? Ultima neck ile ilgili ileriye yonelik herhangi bir planınız var mı?..Varsa duyduklarınızı paylasırmısınız? You weren't here for the Chapter 7 Event, were you? KO forever 7 bolumde burada degildin di mi?.. During that event, Ultima Necklaces could be traded in to a specific pair of NPCs to receive an Iron Necklace. That event met with mixed results, but overall seemed to go well. It certainly didn't destroy the game like some doomsayers were going on about. O event suresince U neckler bazı NPC lere goturulerek Iron necklace ile degistirilebiliyordu..BU eventte bazı degisik sonuclar ortaya cıkmasına ragmen genelinde iyi gitmisti..Bazı kotu habercilerin dediklerinin aksine oyunu da kesinlikle batırmamıstı bu eventte olanlar.. However, there are currently no plans to do anything with any remaining Ultima Necklaces now that the event is over. If you still have some left, just hold onto them as a memento if you like. Ancak,event bittigi icin artık kalan Ultima necklerle ilgili olarak herhangi bir plan yok..Hala elinizde kalanlar varsa,isterseniz birer hatıra olarak saklayabilirsiniz..
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- CEVAP > Hala elinde Ultima Neck olupta " nooolcek aga bunlar " diye soranlar icin :D