Evt sorum bu arkadaşlar.Acaba czde legal archery iş yapar mı?Şuan asas kullanıcısıyım ve son zamanlarda bazılarının archeryleri ovmesi uzerine bu konu uzerine duşundum.Başta şunu soyliyim benim 30 50 gb gibi bir butcem yok yani sağlam itemler dizemem.Ne bilim 8ib 7ee veya da ustleri gibi yaylar dizebilirim. Archerynin sağlam skilleri olduğunu biliyorum ama bir coğu sekiyormuş.Orneğin 5li okla daldığında 2si etrafa sacılıyor ve sana oluyormuş 3lu ok.Veya 80 cok sekiyormuş vuramıyorumş gibi. Asastan archerye donmeyi duşunmemin sebebi: -Oyunda gayet sağlam asaslar var bunların icinden sıyrılmam lasım ve onlar kadar item dizmem gercekten cok uzun zamanımı alır. -Şekil olarakta cok guzel ozellikle ee cok hoşuma gidiyor. -Uzaktan vurabiliyor. Ama archeryininde combo sıkıntısı var.Daha once hic archeryi combosu gormedim. Sonuc olarak nasıl bir başarı sağlarım.Asasımdan daha mı iyi olurum yoksa hic uğraşmıyim mi asas daha mı iydir.Eğer archery da iyiyse bir de biri combosunu anlatabilir mi? Herkese Teşşekkurler... __________________