en baştan başlamak istiyorum yani server sırasına gore ARES: Ardream,Base,Ronark Land olarak en iyi serverdir koxp yoktur ama cok item lazım cok DİEZ:Ardream olarak mage priest filan hep Ama base ve Ronark Land az da olsa oynanabilir XİGENON:Ardream bitik halde ucan mageler Base de clan cok onemli shli mage ve str priler cok fazla. Ronark Land ise ardream'da adam kalmadığı icin ardream'daki koxpırlar Ronark lande geciş yapmış. BERAMUS:Ardreamı diğer serverlardan daha iyidir koxp olarak basede yine clan cok onemli Ronark Land iyi durumda CYPHER:Ardream koxp dolu ve boş base bitik Ronark Land Olmuş durumda oynanabilecek bi server değil. OLYMPİA:Bu serverın en kotu yonu şu Ardream ve Base de oynayan k0xpırlar Ronark Lande gidiyor ama 80 lwl lar yanı asıl cz'de koxp yok denebilecek kadar az. Kısacası Ardream Base bitik. EDANA:Bu server'da standart ardream bitik full koxp base str pri dolu cz pek adam yok ama koxp cok az. MANES:Ardream legal cok az koxpırlar yuksek oranda base cok iyi değil legal clan bulmak lazım cz iyidir iyi PATHOS:Ardream bitik. Base uzgunum bu konuda bir bilgim yok :/ Ronark Land az cok koxp var fakat pk atılabiliyor. LOGOS:Ardreamı şu cumleyle anlatabilirim foruma Ardreamda +10 wood mu +7 lycoan staff mı diye konu acıyorlar bu kadarı yeterlidir sanırım Base cok iyi değil cokta kotu deil ama clan lazım Ronark Land orta seviyede fakat item konusunda cok item lazım cooook RONARK:cok fazla koxpır olan serverlardan bu servera koxp getırdıler yanı ardream iyidi ama bozdu. basede user sayısı yok yanı oynanmaz ronark land ise eh işte pk az cok atılır ama iyi bir clan olursa cok daha iyi olur GİRAKON:Ardream Bitik full k0xp Base pk atılır ama clanla Ronark Land ise size şoyle dıyebılırım kı Knight onlıne'nin tum serverlarından daha iyidir yani koxp olarak koxp yok denebılecek kadar az ares kadar iyidir item durumu da gayet normaldir. AKARA:Ardream %90 illegal %10 legal base cok zor şartlar altında pk atılabılır solo unutun cz ise bu konuda bir bilgim yok cok uzgunum : CARNAC:Ardream'da bazı legal clanlar var fakat cok fazla illegal burdan pek hayır gelmez. Base ise ardreama gore daha iyi ucan mage herzaman ki gibi başrolde ama partı olarak veya clan olarak pk atılabılır. Cz de pk atılır iyi durumda ama bu aralar biraz artma var coklu car acma gibi. IONİA:Standart Ardream bitik base clan lazım cz iyi durumda pk yapılabilir. KRONOS:Veee geldik K2 nin son goz ağrısına arkadaşlar size şu kadarını diyebirilirim ki serverda premiumuz bile olsa k1 girmek cok zor yani bukadarına cok player var fakat ardreamda coookk koxpır var base desen aynı cz de en kotu cz sahip bi server yani ben koxpır olucam ama bol userli olsun dıosanız iyi bir secenektir. Arkadaşlar kesinlikle alıntı değildir tamamıyla kendi emeğimdir sizden rep filan istediğim yok knight online kısmına geldiğimde gorduğum hep aynı hangı serverda başlasam sorusuna ben bunlarla cevap vermek istiyorum bir teşekkuru cok gormeyin __________________