S.a arkadaslar Forumda callisto ile ilgili yorumları okuyunca herkesin yanlış bilgilendirildigini gordum.Ve bazı kişiler callistoda oynamadıgı halde server hakkında yalan yanlış konuşuyor.Oncelikle bir yanlısı duzelteyim cogu kisi callistoda oynayanların cok abartılı itemi oldugunu dusunuyor kesinlikle yanlıs bir bilgi cz de oynayan cogu warior +7 raptor ve +7 shelle takılıyor ve gayet iyi iş yapıyor.Europada ve rosettadaki gibi cok +11 item yok(pazar alanına bakarsanız anlarsınız).Yani en masrafsız server callistodur.User sayısına gelince şu anda karuslarda kasılan 2 tane ardream clan var.Aynı sekilde humanlarda kasılmakta olan 3 clan var.Yani callistoda user sıkıntısı yavaş yavaş kalkıyor ve yeni başlayan arkadaslarlada tamamen ortodan kalkacagını umuyoruz.Şimdi bazı kişiler kendine kesecek adam arıyor dicek 2 parca +6 2 parca +7 leather, dd25, +7 woe ve old takı setle takılıyorum ve gayette zevk alıyorum yani 5 6 gb ile iyi bir char dizebilirsiniz okudugunuz icin teşekkurler.Herkesi bekleriz. BloodPressure __________________