eskiden ic ice gecmiş nicki belirsiz carlar gorurduk arada. cinliler derdik anlayamazdık olayı cok kompleks bir şey gibi gelirdi. şimdi her slot bunlarla dolu. ben koxptan pek anlamam. oyunda hile yapmayı da sevmem gta'yı bile hilesiz bitirdim ama ben bile mecburiyetten bilmememe rağmen oyuna 5 car sokup farmerlık yaptım. bu derece kolaylaşmıştı yani. bu oyun cok hile gordu. olumsuzluk gibi bir nirvanayı da gordu. ama bu multi olayı bana işin cıvkının cıktığını hissettiriyor. bir yandan bu olaya karşı duyarsızlaştık. aman para kassınlarda czye cıkıp adam kesmesinler anlayışını benimsemeye başladı insanlar. efendim bu oyun czde adam kesip np saymaktan ibaret değil. şunu unatmayın ki bu oyunun turkiyede 1 numara olduğu zamanlarda cafelerde herkes exp kasıyordu sadece. ben ilk oynadığım zamanlarda pvp olayını bilmiyordum bile ama muthiş bağlanmıştım bu oyuna. o yuzden oyunun bir kısmını hice sayıp czye karışmasınlar yeter moduna girmeyin. benim mesela en cok keyif aldığım şeylerden biri sıfırdan car acıp oyle amacsızca kasmak gorev yapmak. eğlenceli bir olay bu aslında. hırsınız yuzunden kacırdığınız bir eğlence. bu oyunda kareli işaretlerden zevkli olan şeyler de var. fakat farmerlık olayı gerek moradonda gerek emc lufersonda slot bırakmadı. her server'a gunluk giren para miktarını sayabileceğimizi bile sanmıyorum. oyun oldu klişesini yapmayacağım ama oturup duşunduğumde şunu diyorum kendime ulan ben bile 5 carla oyuna girip para kastım. Ve dikkat edilmesi gerekilen onemli bir konu daha. kapitalizm kaostan beslenir. Oyunu duzeltmek isteseler bu cok zor olmaz. fakat duzelmemesi gerekiyor. oyun duzeldiğinde 1 kazanacaklarsa karışıkken 10 kazanıyorlar. surekli umut veriyorlar ufak tefek şeyler yapıp icinizdeki umudu canlı tutuyorlar. zamanla oyundaki buyuk yanlışlara karşı duyarsız kalmaya başlıyorsunuz. protesto ticket atmak veya moradonda ts basmak değildir. eğer gercekten bir şeylerin duzelmesini istiyorsanız benim yaptığımı yapın. oynamayın ve seyretmeye başlayın. eğer seyretmeye başlarsa herkes telefonlarımızı verdik zaten. ararlar bizi gel oyna herşeyi duzelttik diye cağırırlar sizi BOYKOT'a davet ediyorum ekleme. tamam bende biliyorum komunist bir duzene sahip olamayacağımızı. ego izin vermez buna. her şeyin mukemmel olmayacağının bilincinde herkes. mukemmel olmasın ama en azından berbat olmasın. bu oyunun varlığı bize bağlı. oyunda bir şeyleri değiştirme konusunda kendini caresiz hissetme. taleplerimiz gercekleşene kadar boykot ederek her şeyin istediğimiz gibi olmasını sağlarız. onlar bokunu cıkardıkca biz boykot ederiz. taleplerimizi gercekleştirmek zorunda kalırlar. insanların yahu ne oluyor demesi icin daha ne olması gerekiyor ki? yeterince kotu değil mi her şey. surekli salak yerine konulduğumuzun farkında değil miyiz? değilsek gercekten salağız biz. bu oyunun sahiplerine bizden akıllı olmadıklarını gostermenin vakti gelmedi mi. gencler 1 aydır direniyorlar salak yerine hic yerine konulmaktan bıktıkları icin oluyorlar. biz antisosyal guruh olarak en buyuk zevkimizi doya doya yaşama talebimizi neden ortaya koyamıyoruz? not: yazımı beğenen arkadaşlardan konuyu guncel tutmalarını ve yorumlarını eklemelerini talep ediyorum. gerekirse orgutlu bir eyleme başlayıp ortak taleplerimizi oluşturabiliriz. boş boş beklemekten iyi değil midir? Ekleme Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen ogun123
sen kimsinki ?
herhangi birisiyim.bir şey yapmak icin bir şey olmak mı gerekir? insanlar zaten bir şeyler yaparak bir şey olur. hadi şimdi devam et. ben fikri sundum. şu sıralar işlerim yoğun olduğu icin foruma giremiyorum. sbs tercihlerim var hangi liseye gideceğime karar veremedim. eğer ilgilenmek ve bir adım atmak isteyenler varsa yeni bir konu, daha sade icerik ile orgutlu bir eyleme başlasınlar. ben kendi eylemimi zaten yapıyorum. Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen jrdarkduk
Boşa uğraşmayın liseli ergen arkadaşlar. bu oyun parayla beslenir paranın kazanılmasıda en cok hileden gecer uskonu hilesiz 100 useri warsa hileli kat ve katıdır o yuzden boşa kurek birde burası k2 forumu deil konu uste olsada bir şey olmaz.
bende zaten hile sayesinde cok daha fazla para kazanıldığından bahsettim. fakat hile kullananların buyuk bir coğunluğu hileyi para kazanabilmek icin kullanıyorlar. peki nasıl para kazanıyorlar? hilesiz bir oyun isteyenlere gb satarak. (gerci işin bu kısmında da buyuk bir mantık hatası var. legal oynamaktan soz edenlerin gb satın alması zaten başlı başına ters bir durum.) yani işin ozu şu. oynamazsın. oynamayınca gb satın alacak adam olmaz. hile yapan arkadaşların para kasması artık bir işe yaramayacağı icin onlar da yatırım yapmayı bırakır kendi işlerine bakarlar. oyun aşırı derecede oyuncu kaybeder. hic yoktan cekirdek kitleyi geri kazandırayım diyerek oyuna yapıcı yenilikler getirirler. gerizekalıya anlatır gibi anlattım. artık anlamışsındır. lutfen en azından gerizekalı ol. eşşeğe laf anlatmışım demeyeyim bir daha ki sefer. __________________
Ben bile farmerlık yaptım. Peki ne olmalı? -Boykot
Knight Online0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Ben bile farmerlık yaptım. Peki ne olmalı? -Boykot