evet arkadaslar havalarin isindigi gunlerde kafede arkadaslariyla kahvesini yudumlayip kizlar hakkinda konusmak , esiyle aksam avmde gezmek , yada ailesi ile 1 saat daha fazla zaman gecirmek yerine "waryor parazit malis dustu afferin" yada "aga neck en son kac olur valla" ile vaktini gecirenler, Knight Online yuzunden yavas yavas asosyallesen loserlesen tek amaci aksam pk atmak yada 1 gb fazla kazanmak olan kardeslerim , bakin 18 yasindayim elim yuzum duzgun diye pek dislanmadim ama ko oynamak icin "yok kanka ben gelmiyim" dedigim icin kacirdigim firsatlarin hatti hesabi yok , gerci pek eksikliginide hissetmemistim ama bu sene sinava hazirlanirken arkadassiz kalmayi ogrendim 1 hafta telefonun hic calmamasini ogrendim ve hepsi ko yuzunden , hobilerin nedir diye sorulunca "pc oynamak" disinda bir sey diyemiyorum , cok sukur bu sene ygs lys ogretti zamanin degerini sinavdan sonra milyonlarca kursa yazilicam daha da online oyun oynamam, sizede tavsiye etmem gerci iyi yanlarida oldu , liderlik komut verme ticari zeka yardimlasma duygusu stratejik dusunme hedefe ulasmak icin azim kararlilik ama eksileri daha cok arkadasim yokken nasil liderlik edebilirim ki __________________