9 sene oncesi :)
Knight Online0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- 9 sene oncesi :)
-
02-10-2019, 21:31:08Karakterim ban yedikten sonra yeni server bekleme kararı aldım arada foruma bakıyorum arada karakter alsammı diye dolaşıyorumUzun lafın kısası actığım konulara bakiyim dedim sıkıntıdan 9 sene once foruma uye olup ilk actığım konuya baktım ve şu yazdıklarımla karşılaştım slm arkadaşlar ben ko ya başlıyalı yaklaşık 2 hafta oldu siz 2-3 sorum olcak ve 2-3 isteğim olcak neyse ilk olarak bnm bi arkım bu oyunun uzmanı olmush baya 60 lık cahrı var ondan yardım aldım ama şimdi bıraktı kasmak konusunda peq yardımı dokunmuo bana dediki full abys kas 1 lvl a kadar 100 tane olsun kırdır manyak şeler cıkar neyse ben paşladım kasmaya yarı satın alarak yarıda kasarak 40 yaptım derken 2 gun once bu siteyi gordum ve icim cız etti milletee neler var ben ne ezik ezik abys kasıom die gittim kırdırım abys leri chitin cıktı ii sevindim baya 1 gun sonrada dupe die biri beni kekledi gitti chitin ... bende cok sinirlendim ayrıca bu oyunda daha peq cok şey bilmiom işk sorum abys hakkında olcak 100 tane kırdıran var mı varsa cıkan itemleri bi yazsın 2. si ise bir soru olmiycak yarım olcak ben ne item nede para istiom cunku birinden bişi istiyince elbet bir gun karşılığını odemek zorunda kalırım ben sadece bu oyun konusunda birass yardım istiorum oyunda edanadayım nickim Basic00L genelde 1 de oluom harita uzerinde beni birass kassanız birassda oyunu anlatsanız cok ii olur istiyen msn imide ekleyebilir [email protected] konuşuruz peq oyunu bilmesem bile baya bi bağlandım sabahtan akşama kadar ko konuşurum bnm diceklerim bu kadar gerisi size kalmış O zamanlar ne kadar masummuşuz ne kadar eğleniyormuşuz bir de şu halimize bakın Dipnot:Bu konunun altında 10 dan fazla kişi bana yardımcı olmuş __________________