49 lwl mage itemleri statları
Knight Online0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- 49 lwl mage itemleri statları
-
02-10-2019, 21:29:34Merhaba arkadaşlar. Uzun bir aradan sonra oynayacak başka oyun kalmadığı icin(kendi goruşum) tekrar bir ko'ya başlayayım dedim dun actıgım mageyi bu gun 49 lwl yaptım gb sitesinde 1 gblik paRam kalmıştı onada 1 gb aldım. Şimdi asıl soru şu; İnternet ve forumdaki mage rehberleri konuları eski ve eksik bu yuzden stat puanlarımı neye vereceğime karar veremedigim icin sadece stat sıfırlamaya 35m den fazla para gitti ki mp verince giyicek itemim kalmıyor inte verince 50 lwl olan karakterim folkta zombilere alan atınca 700 dmgden fazla vurmuyor ne yapmam lazım elimde 60m para kaldı. Yine rehberlerde gozume goblin armoru kestirdim ve bu gunu komple heba ederek goblin armor basmaya uğraştım ve tam heppanın kapısını calınca bu armorun artık verilmedigini gorunce kotu oldu yani kısaca. Ne yapmam lazım? 50 lwlim, Tekrar edeyim 65m param var ve amacım sadece folktaki zombilere 45 skili ile tek atmaktan başka degil. Yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkurler __________________