Jr, Bdw, Ft de ki Afg İnsan Sorununa Cozum
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Jr, Bdw, Ft de ki Afg İnsan Sorununa Cozum
-
02-10-2019, 21:28:25Arkadaşlar oncelikle herkese iyi forumlar. Lafı fazla uzatmadan bir fikir sunmak istiyorum sizlere. Gecen gun aklıma geldi. Detaylarını duşundum. Eğer yeterli desteği gorurseniz hep birlikte duzgun bir şekilde orjinal foruma taşıyabiliriz. Şimdi hapis sisteminibiliyorsunuz. Oto atıyor bazende gm. Jr. Bdw ve Ft zamanlı bir gorev. Ve herkesin katılım yaptığı. Bunlarda afg olan insanlar hak yemekte ve gorevdeki kazanacak ırkı belirlemekte. Bu bazen 1 kişi bazen 2 bazen 3.. Kimi zaman 4 kişinin azmi ile kazanılan jr fr ve bdw de bu kişilerde cıkar sağlıyor. Orneğim jr 50 dakika bunun ilk odada 10 dakika hareket etmeyen direk hapise duşebilir. Bunu yapmaları cok kolay bence. Tabi ki bu şekilde hem afg olacaksa girmeyecek. Girersede afg olsa aldıgı gem bıle olsa zararını karsılamayacak ve daha zevkli bir hale gelecek bu etkinlikler. bazıları diyebilir habis 30tl civarı cok pahalı. Onun yerıne 15-20 tl yeni bir stick getirilsin ve boyle bir sistem olsun ben cok isterim. Herkes emeğinin karşılığını alır. __________________