başlıkta belirttiğim gibi ilk defa mege oynuyorum edit: server vega takılarımı dual old fr / dual old crystal ear. / old elemantel pendant / old crystal belt olarak kafamdan sectim, zaten 2m civarında olduğu icin pek duşunmedim duzeltmem gereken takı varmı ? shellerim gorevden aldığım parca başı 10magic power veren shellerdir staff hakkında vs. zaten hic bir fikrim yok ama araştırmalarıma gore gorev stafının +7si oldukca iyi olduğunu okudum bir diğer sorum int 160 suan mp 152 (lvl61 henuz) mp 255'e kadar yardırıp artanı int'e mi vermeliyim ? skill olarak fire mageyim zaten fakat frost nova acmalımıyım ? ne yapacaklarım konusuna gelince, pk kesinlikle atmam arkadaşlar isteyen yere vursun isteyen havaya vursun beni etkileyen bir durum yok genel olarak bdw ve jr girer keyif almaya calırım draki magede biraz daha kolay oluyormuş ordada takılırım gunluk, fakat nova konusunda acayip kararsızım halihazırda tek başıma arada sırada raven golem vs alanla donerim burda bana frost nova lazım olabilir fakat aynı zamanda ciftleme olayı varmış lutfen tecrubelerinizi yazarsanız memnun olurum __________________