Krowaz gelince serverların canlanacağını duşunen bazı polyanalar var gorduğum kadarı ile. Krowaz gelince standart olan şeyler olacak. Krowazda ve dış krovazı her serverda human-karus iki uc clan anlaşacak paranın dibine vuracaklar bahce farmında olduğu gibi. Sizde gelip buraya ağlama konuları acacaksınız. Şuanda ustunde olan 8 chitin yada 8 shell seti satıp 1 parca 7 alamadığında o zaman duşunmeye başlarsınız. Yanlış anlamayın benimde yeni serverda karakterim var oynuyorum , eski serverların 2 tanesindede dizili karakterim var amacım serverlara dil uzatmak değil. Bir laf vardır bilirsiniz ''Sen Eşek olduktan sonra semer vuran cok olur'' Daha 2-3 parti bir olup bahcedeki adamı kovamıyorken krovazdan bişi beklemeyin. Clanların farm ittifaklarına bir cozum bulunması gerekiyor. Yonetim bu konuda birşey yapmıyor CZ de illegal program yazılım zıkkım neyse haric herşey serbest diyor. Cz mob cekip expe yatırdığınızda ceza almazsınız mesela. 3-5 np nin peşine duşeceğinize partinizle farmer darlayın hem daha eğlenceli oluyor hemde tekerlerine comak sokmuş olursunuz. Ben solo olarak hic bişi yapmasam bile kanser ediyorum priestlerin manayı cekiyorum 10k alacakları zaman expe yatıyor pt sindeki oyuncu. Alın birer ice mage kupleyin priestlerini vurun pt nin kafasına gecin cok zor bişi değil 2 tane support ice mageye bakar farmer kovmak. Zaman aldıysam kusura bakmayın ama serverların oyuncu kaybetmesine de seyirci kalmayın. İyi forumlar. __________________