Arkadaşlar ben bu oyunu 10 senedir oynayan biriyim ve genelde TL ile oynadım yani bastım parayı aldım itemimi neyse ozete gelelim pazar yapayım dedim malum iş ev guc en azından pot parası cıksın sc parası fln derken pazara başladım Altar sw sinde genie al sat yapıyordum ve şunu fark ettim.5 Tane kuran var ve bu adamlar fll genie satıyor nicklerin hepsi benzer birbirine yani bir kişinin adam nekadar koyarsa piyasa ona gore şekil alıyor ve piyasayı nasıl yapacaklarını gormek icin 5carındaki butun genie leri satın aldım yaklaşık 20 gblik 25m den genie aldım ve adam bir daha kurdu aynı fiyattan ha şunu diyim amac hepsini topluyu. Kara borsa olsun degil zaten pus itemli olmaz onlar neyse işin ozu şu bu carklar bence GB satan sitelerin 3200 chas ben bugun alıp genie olarak satsam fb site satsam 10 TL gibi birşey kalıyor net hesap yapmadım ama yaklaşık diyelim demek istediğim şu benm tahminim bunu ya Oyunun yapımcısı yapıyor piyasadan GB leri azaltma bilmek icin yada siteler yapıyor ufak da olsa hem kc den oyun ici satıp TL karı yapıyorlar hemde GB lerini de birazını kendileri kasıyor lar sizin duşunceniz nedir hangisidir sizce? __________________