ArkadasLar Zaten KarusLarin Kuntu, Carti Curtu Var bunLari biLiyoruz.. Simdi Yeni Yeni sagLam AdamLari Turedi.. Her Gece HumanLari TownLarina kiLitLiyorLar heLeki okcuLariyLa.. Zaten KarusLarda Asiri Derecede Warrior Var.. Ama Ote Yandan, Ben Teke Tekde Ustume Tanimam Diyen Tengri, Diger sagLam AdamLar At0n, saLwatore vs vs.. Nedense Saniye Basi Kunt'un ismi Gectigi Bir Cz'de bunLarin isimLerini 2-5 Dakikada Bir Adam Kestigini Goruyorum.. BiLdigim Tek Sey Freedom'un Bir Kac sagLam Magesi bunLardan Daha Cok Otuyor Borusu, Tabiki Diger MageLerde.. Damage Sorunu oLmasina Ragmen Ben biLe 62 MagemLe soLo 1600 Np Yaptim.. Ama Nereye Kadar Kagit Bitene Kadar Simdi BunLarin Bu kadar gucLu oLmaLarina Sebep oLarak ve Tabiki HumanLarinda Yaptigi Bir Yontem, iyi Bir itemi Ornegin koLye 3 Defa DupeLiyerek Upgrade YaptikLari sheLL'Leri +7, +8 e Kadar BastikLarini Tahmin Ediyorum biLe Demiyecegim Cunku oyLe.. Allah'tan suisui bunLar Kadar takiLmiyor.. Zaten Kim biLir KagitLari biLe DupeLeyip soLo takiLiyorLardir.. Zaten Bu sekiLde Upgrade YapanLari GorebiLiyoruz Diyen Admininde Bu Gune Kadar Ne Yaptigi Merak Konusu ---------------------------------- Konu aciLmis iken icimde kaLmasin, OSMANLI kLaninda idim.. Dun aLLy'den Boss Haberi Verdim.. Warrior wolkeyno NickLi Sahis ve ::Armando:: Denen Sahis geLdiLer.. Yanimizda Geo?? Diye Bir Asas Vardi kLandan.. Samma ve SQ Vardi.. Partiyi Kurdum Hadi daLaLim Demisken wolkeyno partiden Cikip Kendi Kesmeye basLadi Sebebi ise Biz daLmiyormusuz Ben Bufsuz haLimLe Az kaLsin Yatiyordum ( Warrior 61 lvl CharimLa ) Bunun partiden Ciktigini Gorunce Biraktim, Zaten Baska kLanLarda daLmaya basLamisti.. Sonra Gitti Baska kLanin Kestigi SQ'ye Ks Yapti.. wolkeyno Sen Ne Seref*** Bir Bebesin Diye kLanda Tengriye soyLedim ve isLem Yapmasini soyLedim, Beyefendi Tam Tersi Bana Gozdagi Vermek icin wolkeyno Cafeye geL bekLiyorum Seni Diye kLandan Yazdi.. ( Hani O Benim Adamim eLLeme Diye ) Bende Tirsacaktim Yani Yine AzarLamaya Devam Ettim oNu.. Sonuc oLarak Hadi o hakLiydi DiyeLim Biz daLmadik Kendi daLdi DiyeLim Boss Haberini Yapan Biz, Sen geL Kendin Kes adiLmidir Bu? Bu Boss'u Kesenin Bir O Kadar Haber Yapaninda Payi Vardir Diye Dusunuyorum.. Yoksa Nereden Haberi oLacak.. Sonuc mu? Tengri kLandan Atmis Beni Tabi Biz 4 Kisi Boss Kestikde Warrior sheLL pads Cikmisti 575'e Satip parasini boLusmustum Kestigim ArkadasLarLa.. Ben 400'e Sattim Deyipte onLara 100'de VerebiLirdim Durustce Parayi payLastim Hep oyLeyimdirde.. icimi bosaLttim Oh be __________________